Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt még ilyen férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még ilyen férfi? Hogyan lehet ezt tolerálni?

Figyelt kérdés
Másfél éves kapcsolatról van szó. A barátommal csak annyi a baj, hogy soha nem tervez előre, de szinte még a holnapi napra se. Pénzügyekben pl. megfontolt, gazdálkodó, de ha arra van szó, hogy mikor találkozunk, kezdődik elölről az, ami nekem már sok. Egyrészt én firtatom mindig, hogy másnap vagy hétvégén (ha csak akkor tudunk mikor találkozunk), ha pedig felhozom, hogy őt is érdekelhetné, vagy akar-e egyáltalán, akkor mindig az a válasz, hogy persze hogy akar de majd elválik, hogy hánykor, mikor, nem érdemes tervezni, jön magától. Az aktuális helyzet az, hogy az elmúlt héten minden nap találkoztunk, mert otthon voltam, szerintem szívesen jött, persze soha nem hallottam a szájából, hogy holnap ekkor és ekkor találkozunk. A héten nem tudunk tal., csak hétvégén. Az anyukája pedig pénteken akar vásárolni, amikor én épp hazaérkezem. Mondtam is a barátomnak azt el tudják intézni szombaton is, legyen már velem. Most is a szokásos volt a válasz, hogy persze akkor beszél az anyujával, mennek szombaton, csak hát nem gondolta végig előre. Megőrjít. Ilyenkor úgy érzem, hogy nem szeret, nem vagyok fontos, nem akar találkozni, de ő ezeket, persze, cáfolja...
2013. ápr. 9. 23:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ja és ő sem mondja soha mikor ér rá mert kötetlen a munkaideje és fogalma sincs mikor ér haza sem, nemhogy hozzám.. el kell fogadni igy a dolgokat vagy költözzetek össze de ne nyaggasd mert hamarabb egyedül találod magad mint hinnéd.
2013. ápr. 10. 10:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Abszolút átérzem a problémádat, ugyanis ugyanezzel küzdök. Ez volt az én kérdésem, olvasd el.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

További szép napot.

2013. ápr. 10. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Pont ilyen fickó vagyok. Kimaradt belőlem az időrendiségben gondolkodás képessége, csak a sima összefüggéseket látom át, a kronológia lassú és nehéz ügy. Próbáltam változtatni, eddig semmi hatás. Nekem is alkalmazkodni kell ehhez. Haragudhatok magamra, hihetem magam fogyatékosnak vagy lustának, de semmit nem old meg. Írok minden csip-csup hülyeséget, ami csak időhöz kötött. Vagy kötetlenségre törekszem. Nem tudok jobbat.
2013. ápr. 10. 11:34
 14/14 kolosszus22 ***** válasza:
Én is ilyen vagyok és engem is idegesít ha mindig mindent előre tervezni kell, majd jön úgy is, alakul. Sokat számít a pillanatnyi hangulata az embernek és sok minden történhet ami belerondít a tervezésbe. Persze nagyobb dolgokat tervezni kell, de amikor napi rutin köré is nagy tervezések mennek, annak semmi értelme.
2013. ápr. 10. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!