Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor tudom, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor tudom, hogy egy férfi szeretne tőlem valamit?

Figyelt kérdés
Egy haveromról egyszerűen nem tudom eldönteni merre tendál,egyszer ilyen,egyszer olyan.

2013. ápr. 9. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
miket csinál?
2013. ápr. 9. 17:44
 2/7 anonim válasza:
Hát ez attól is függ hogy hány éves mert mindegyik máshogy,de ha pl szokott piszkálni vagy gyakran ott mászkál a közeledben vagy veled akar lenni vagy az is lehet hogy amikor valahol vagy és ott van ő is, és sokszor leáll veled tök lényegtelen dolgokról beszélgetni csak azért hogy a közeledben lehessen.
2013. ápr. 9. 17:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát pl. már volt nálam vacsorázni is és szeretne jönni újra minél hamarabb,azóta ecseteli hogy hú de jó volt, gyakran ír vagy esetleg hív,érdeklődő,bókol,incselkedik stb.Vagyis minden erre mutatna. De másfelől 1000 más lánnyal is haverkodik,mindig bulizik,és van hogy napok eltelnek hogy keresne vagy válaszolna.
2013. ápr. 9. 17:49
 4/7 anonim válasza:
Akkor lehet hogy bejössz neki de komoly kapcsolatot nem szeretne. Meg ha ilyen nagyon bulizós és egy csomó csajjal ennyire haverkodik az nem túl jó jel.
2013. ápr. 9. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak ízlik neki a főztöd.
2013. ápr. 9. 18:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát amúgy eskü ez a legvalószínűbb. :D
2013. ápr. 9. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:
3 Szeretné a skalpodat beakasztani a többi közé, ezért jó pofizik ennyire. Másként viselkedne, ha többet szeretne, és te mint komoly és potenciális jelölt lennél.
2013. ápr. 9. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!