Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak is olyan sokat filozofálnak a nők viselkedésén, tettein és egyéb hasonló dolgokon?
Különösen egy kapcsolat indulásán,randizásoknál,vagy amikor nem tudják eldönteni,hogy mit akarnak tőlük stb.
Mert én személy szerint napokat el tudok tölteni,és filozofálni,hogy mi mit is jelenthet egy férfi részéről.
21/L
Én az egész emberi faj tettein és viselkedésén szoktam filozofálni, de minél többet teszem annál világosabb, hogy borzalmas a helyzet és egyre rosszabb lesz... :D De a legtöbbször már csak nevetek rajta, mert nem lehet mit csinálni vele.
Egy kapcsolatnál viszont nem sokat gondolkozok azon, hogy mit miért tesz a másik. Egyszerűen elfogadom, hogy neki így jó. Persze azért vannak dolgok, amikre rákérdezek, megbeszéljük, de nem minden apróságnál.
25/F
hát én csak arról max, hogy amiket kiír facebookra az jelent-e valamit számomra, vagy hogy miért lájkol és mit, meg miért írja hogy meghaltam ezen. máshogy nem nagyon.
de ne filozofálj napokat inkább mond meg neki h szerelmes vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!