Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig tart egy fellángolás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart egy fellángolás? Miben más, mint a szerelem?

Figyelt kérdés

Folyton rá gondolok,reggel ő az első gondolat,lefekvés előtt is,álmodtam is vele,más ember nem érdekel.Tanulásra se tudok koncentrálni.Csomó hibája van, fogalmam sincs mi vonz benne.

Az mi?

2013. ápr. 9. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez valószínűleg rajongás.Nem ismered,mivel nincs vele kapcsolatod,tehát eleve kizárt,hogy szerelmet érezz iránta,maximum nagyon erős vonzalmat,és a már említett rajongást.

A fellángolás megint más,nagyban hasonlít a szerelemre,de közel sem ugyanaz.Ez is többnyire azok között alakul ki,akik összejönnek,és általában tiszavirág életű.Nem olyan erős és tartós,mint a szerelem.

2013. ápr. 9. 21:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Ismerem.Eléggé..Túlzottan is.:)
2013. ápr. 9. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Kösz,hogy kimoderáltatsz....
2013. ápr. 9. 21:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerelem tartósabb és mélyebb érzés.
2013. ápr. 9. 21:29
 5/10 anonim válasza:

Ha jól ismered és a hibái ellenére úgy érzed, hogy hiányzik, és vele akarsz lenni; nem csak baráti szemmel, hanem férfiként/nőként nézel rá és el tudod képzelni magad vele; ha csak ő jár a fejedben, nem tudod, miért, tudod, hogy nem tökéletes, de így is kell neked az a személy, az az igazi, tiszta szerelem. Nagyon-nagyon ritka. Logikus, hogy barátságból alakul ki. Nem csak elképzelsz vkit, aztán pofára esel a valóságban, hanem a valóságot szereted meg.

Amúgy még mindig érzed, amit leírtál a kérdésedben, vagy elmúlt/csökkent/erősödött vagy változott?

Hány éves vagy? Fiú vagy lány?

2013. júl. 22. 22:48
 6/10 A kérdező kommentje:
21 vagyok,lány. Szeretem ugyan úgy,illetve most már biztos vagyok benne,hogy szerelem, de reménytelen,hagynom kell,értelmetlen...
2013. júl. 22. 22:51
 7/10 anonim válasza:

Hogyan próbálsz meg túl lenni rajta? Csak mert ugyanebben a cipőben járok és nekem nem megy sehogy.

Egyébként az illető tudja, mit érzel?

2013. júl. 23. 22:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudja, de á...Hát ha lehet elkerülöm, elfoglalom magam mindennel,filmezek,barátokkal vagyok,ilyenek.
2013. júl. 24. 00:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Neked tudja?
2013. júl. 24. 00:31
 10/10 anonim válasza:

Nem mondtam neki, de szerintem észrevette. Egy ideig úgy éreztem, hogy kölcsönös, de mivel nem beszéltünk róla, nem tudom biztosan.

Amúgy én is kerülöm, de néha muszáj találkoznunk, ráadásul kettesben, nagyon nehéz így.

Te mondtad el neki? Mit szól hozzá?

2013. júl. 24. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!