Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok, ha a barátnőtöknek ilyen mellei lennének?
Köszi a válaszokat!
21:02: Nyilván nekem sem csak a külső számít. Nem vagyok az a típus, aki egy tökéletes kinézetű srácról álmodozik, miközben ő meg tele van hibákkal. Sosem voltam "szerelmes" jóképű tinisztárokba, vagy ilyesmik...
De az a helyzet, hogy mindössze 16 vagyok. És azért a 16-19 éves fiúkorosztály még nem annyira érett. Legalábbis én úgy veszem észre, hogy még mindig úgy viselkednek, mint serdülőkorukban, és mindig csak a női test, illetve a szexualitás jár az eszükben. :( De lehet, hogy csak engem vesznek körül ilyen emberek.
Egyébként az rontana a helyzeten, ha egyébként egy csinos lányról lenne szó, aki ad a külsejére?
Lehet, hogy pont emiatt, de szeretek jól öltözködni, a hajammal is sokat játszok. Illetve sportolok is. 14 évesen kezdtem el, hátha az majd segít a mellemen is, de nem igazán. Szóval a testem többi részével meg vagyok elégedve, szerintem alapjáraton jó alakom van.
Írásomon nem látszik, mert ilyenkor, amikor elkezdek ezzel foglalkozni, akkor kicsit depresszióba esek. De egy vidám lány vagyok, aki szeret hülyülni, és mindenféle dologról tudni. :)
És sokan azt hiszik, hogy "tökéletes" vagyok, és végül is tényleg mindig is azon dolgoztam... De mi van, ha lesz egy barátom, és meglátja a melleimet. Nem lenne nagy csalódás? Valami olyan, hogy "Nem ilyenre számítottam..." Vagy: "Mégsem olyan jó csaj..."
Nyilván nem fogok összejönni valakivel 1 hónap után, és azért meg akarok bízni a barátomban, mielőtt megmutatom neki, és nagyon remélem, hogy nem fogja megjegyezni, de az is zavarna, ha csak gondolna ilyesmire.
Talán jobb lenne, ha mindig melltartóban lennék előtte?
aha, kedves 11-es, a 8-as válaszoló tapasztalatai tényleg pont azt mutatják, hogy a fiúk nem felszínesek...:S
8-asnak: azok a melleinek szólnak, nem neki. gondolom neked sem az az álmod, hogy a dekoltázsod keltse fel egy fiú érdeklődését. figyeljen fel a nevetésedre, a humorodra, vagy a szemedre, sportos/akármilyen alakodra.
a mellének méretétől és formájától függetlenül bárki lehet szép, okos, kedves, intelligens. vagy ennek az ellenkezője. egyébként ezért nem árt elmélyíteni lelkileg egy kapcsolatot a testi dolgok előtt, akkor már nagyjából sejtheted, hogy komolyan gondolja-e, vagy csak "azt" akarja. ha meg komolyan gondolja, nem fog a melled miatt elhagyni. ha mégis, akkor nem vesztettél semmit.
viszont ha már odakerül a sor, ne szégyenlősködj, örökre nem takargathatod magad! tényleg, hogyha szeret, elfogad, így is fogsz neki tetszeni. a tapasztalat, és az előttem hozzászóló hímneműek válasza is ezt mutatja :)
én szeretem ha lóg kicsit, amúgy annyira kanos vagyok, ne aggódj, nem dobnálak ki ezért :DD
meg úgy a szeretet is hiányzik... csak death metált hallgatok mostanság, elég jól blokkolja az érzelmeim
Kérdezőnek, 12-re. Én 23/F-ként nem tudok fiatalabb lányokkal összejönni. :( Egyszerűen félek, a tőlem fiatalabb lányoktól. Azt hiszem, sok az előítélet, és nálam kicsit idősebb nő már tudja hogy feleslegesen, érettebb is tud nekem segíteni.
Nekem nem kell egy irányítható fiatal lány :( Én nem erre vágyom :(
Kedves kérdező :) ne legyél elégedetlen magaddal, pláne ne depis.
Hidd el sok embernek nagyobb problémái is vannak, fogadd el így, de később lehet segíteni rajta :) ha jön a nagy szerelem ( és remélhetőleg a fiú is szerelmes lesz ) ez nem lesz olyan nagy probléma, mint most hiszed. Sajnos vannak,olyan parasztok akik megszólnának emiatt, hogy, hogy lehet őket elkerülni.....passz. De biztos nem lesz ilyen :)
"aha, kedves 11-es, a 8-as válaszoló tapasztalatai tényleg pont azt mutatják, hogy a fiúk nem felszínesek...:S "
Az általa említett csajt csak meg akarják dugni. Olyankor tényleg a külső a fontos. Párkapcsolatnál viszont nektek csajoknak sokkal fontosabb a külső, mint nekünk.
Kérdező: Ne ess kétségbe, és ne emészd magad!!!
Sajnos keveset láttál még a világból: rájönnél, hogy egy klassz csaj vagy - csak flúgos egy kicsit...:)
Mint ha én írtam volna ezt a levelet: iszonyú rondának és undorítónak tartottam 16 évesen a melleimet, satnyadéknak hívtam őket. Anyu folyton bátorított, de nem hittem neki.
Így aztán Anyuék kitalálták, hogy Horvátországba megyünk nyaralni. Ott tudtam meg, hogy egy nudista kemping kellős közepén fogunk lakni... Úgy megutáltam hirtelen őket, hogy az nem igaz. 2 napig ki sem mozdultam, csak bámultam a sok meztelen embert az ablakból.
Aztán lassan kimerészkedtem - mint ha a fogamat húzták volna... Aztán Anyu is meg Apu is nagyon rendesek voltak, mutattak tényleg mindenféle embert, s kérdezték, hogy hova helyezném köztük magamat? S amikor láttam, hogy más sem tökéletes, egyre jobban megjött az önbizalmam. Diszkóba mentem, és olyanokkal találkoztam napközben akikkel este buliztunk. És normálisan kezeltek. És senki sem cikizett a mellem miatt. És láttam valóban gyönyörűeket is, de hozzám ugyanolyan kedvesek voltak a srácok, mint a "csöcsi-babákhoz"! És Anyuék látták, hogy kezdek "normálissá lenni" úgyhogy - nagy nehezen, meg rengeteg hazatelefonálás után - még maradhattunk egy + hetet. És szinte fájt felöltözni... és összejöttem egy francia sráccal, aki a tenyerén hordott...
Szóval: mire hazajöttünk én egy totál felszabadult, önbizalommal teli csaj lettem. Sokat sportoltam, és 18 éves koromra egész frankók lettek a cicijeim! Én(!) kivágott ruhát is felvehettem, és ma már csak nevetek az egészen, minden kialakult! Csak olvastam a leveledet, és rögtön eszembe jutottak azok az idők - és ezért írtam neked, hogy ne ess kétségbe!!! Légy tisztában az értékeiddel, vállald és neveld a tested - meghálálja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!