Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El fog hagyni, ugye? Mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog hagyni, ugye? Mondjátok, hogy nem!

Figyelt kérdés

Jó pár csalódáson átestem már, de szerintem a többség tudja, milyen érzés is az... Lényeg a lényeg, az évek során bizalmatlan és visszahúzódó lettem. Nehezen tudok új ismeretséget kötni, és még nehezebben tudok megnyílni, nem rég azonban mégis összejöttem egy sráccal. Nagyon aranyos, rendes, okos. Meg van benne minden, amit kerestem, és belőle egyszerűen nem tudom kinézni, hogy olyan, mint a "többi". Mégis folyton az zakatol a fejemben, hogy van egy csomó nálam szebb, jobb, csinosabb lány, akiket könnyen meg tudna hódítani. Egyszerűen nem fogom föl, mi fogta meg bennem, mert se különösebben szép, se csinos nem vagyok, még az alakom se jó.

És ez az egész egy ördögi kör, mert még nehezebben tudok emiatt megnyílni, pedig nem akarom elveszíteni. Csak egy normális, boldog kapcsolatot szeretnék őt boldoggá tenni

Kérlek, segítsetek, hogyan tudnék átlendülni ezeken? :(

18/L

2013. ápr. 9. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem.

De csak azért mert ilyen szépen kérted. :D

2013. ápr. 9. 16:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Nézd tudom,hogy nehéz...Én különösen szép vagyok és az alakom sem rossz,de még is ilyen gondolatok járnak a fejemben. Próbáld azt felfogni,hogy ha veled van téged szeret,és ha veled van te kellesz neki.

Vagy próbálj rendet tenni az agyadba,mondom ezt én aki ugyan ilyen.Nekem sem sikerült még sajnos...de ezzel az a baj,hogy féltékeny lesz és ezzel csak őt fogod kikészíteni.

2013. ápr. 9. 16:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyit nyafogsz, hisztizel, akkor igen.

Ha normálisan, korodnak megfelelően viselkedsz, NEM fog elhagyni. Miért kell azon törni az agyad, hogy vannak szebb lányok is? Téged választott, tehát neki Te vagy a legszebb.

Csak ne riaszd el a nyafogásoddal.

Hány híres, gyönyörű modell, színésznő van, akiket elhagytak egy csúnyábbért? Sok. A szépség relatív.

2013. ápr. 9. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:

1. voltam

Nem fog elhagyni nyugodj meg. Ha mégis, akkor nem érdemel meg. :)

Egy normális kapcsolatban nem a külső az első. Amúgy is..kitudja, lehet, hogy pont az olyan lányok tetszenek neki, mint te. :)

2013. ápr. 9. 16:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :))
2013. ápr. 9. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Jézusom, minden szavad akár az enyém is lehetne :D teljesen ugyanebben a cipőben járok :D megbízok benne, és érzem hogy szeret, de mégis úgy érzem "jobbat érdemelne" :D szerinte butaság, és csak idő kell :) igyekszem rá hallgatni :D

18/L

2013. ápr. 9. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!