Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan, milyen módon tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, milyen módon tudnék ismerkedni asperger szindrómás lányokkal?

Figyelt kérdés

Én egy 25 éves, asperger szindrómás fiatalember vagyok.

Nem olyan régen, néhány hónapja lett megállapítva ez a diagnózis rólam, de már középiskolás korom elejétől kezdve érezhető volt, hogy különc vagyok, sok dologban eltérő vagyok a kortársaimtól, és onnantól kezdve nagyon nagy nehézséget is jelentett nekem az emberi kapcsolatok kialakítása, nemrég kiderült, hogy ez volt az oka ezeknek a dolgoknak, hogy asperger szindrómás vagyok.

Egy lány társaságára viszont már nagyon nagy szükségem lenne nekem is, mivel testileg teljesen egészséges vagyok, ezért a szexuális kapcsolatra is nagyon vágynék már, de az érzelmi dolgok is fontosak lennének nekem ugyanannyira, pl az, hogy foghassam a kezét egy lánynak, vagy az arcát megsimogathassam - ezekre az érzelmi dolgokra is nagy szükségem lenne.

Mint ahogy írtam már, az emberi kapcsolatok kialakítása nagyon nehezen megy nekem, de ha sikerülne megismerkednem egy lánnyal, és kölcsönösen elfogadnánk egymást, akkor nagyon sok érzelmet tudnék adni annak a lánynak, ebben biztos vagyok mindenképpen, és így ezt a mostani világot, és magamat is sokkal jobban el tudnám fogadni, ha lenne egy lány az életemben, aki - az asperger szindrómámmal együtt elfogadna engem.

Ha valaki tudna valamilyen ötletet adni ezügyben, hogy hol, hogyan tudnék megismerkedni olyan lányokkal, akik hozzám hasonlóan asperger szindrómások- nagyon megköszönném, nagyon nagy segítség lenne!

2013. ápr. 9. 11:38
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Először is más emberekkel kellene gyakorolnod! De neten vannak közösségek, ahol talán vannak sorstársaid (nagyobb számban), és talán kaphatsz jó tippeket.

Ha gondolod keress rá a népszerű közösségi oldalon az "Autizmus Spektrum" kifejezésre...

2013. jún. 20. 22:27
 32/37 A kérdező kommentje:

Több hozzászóló is írta itt, hogy a párkeresést ne erőltessem, de én az utóbbi 1-2 évben már állandóan csak erre gondolok, baráti társaságra nem is igen vágynék különösebben, de egy lány társaságára nagyon nagy szükségem lenne. Lassan 26 éves leszek, és egyáltalán semmilyen kapcsolatom nem volt még lányokkal, egy randim sem volt még konkrétan, úgyhogy ez miatt egy kicsit már kapuzárási pánikom is van úgymond, mármint olyan szempontból, hogy úgy érzem, hogy ha még néhány év eltelik, akkor utána 30 évesen, vagy azután már szinte lehetetlennek tűnik, hogy legyen párkapcsolatom valaha is, úgy, hogy addig még egyáltalán nem volt...

Lehet, hogy nem jó, ha görcsösen gondolkozok ezen, de van bennem erősen úgymond egy férfi önérzet, hogy ezt nem akarom elfogadni, hogy ne legyen egyáltalán kapcsolatom hölgyekkel, főleg azért is, mert a külsőmmel nincs semmi probléma, a külsőm alapján szerintem valószínűleg sok lánynak tetszenék is, ráadásul a külsőmön az utóbbi 1 évben rengeteget változtattam is. Néhány évvel ezelőtt- több ok miatt is- nagyon meg voltam hízva, tavaly végigcsináltam a 90 napos diétát, akkor lefogytam 12 kg-ot, idén is megcsináltam még egyszer (illetve most is tart még 2 hétig), most is ugyanúgy 12 kg-ot sikerült leadnom, szóval kétszeri fogyókúra alatt 24 kg-ot sikerült leadnom, 112 kg voltam tavaly év elején, most pedig 88 vagyok, ez szerintem nem kis teljesítmény, az önbizalmamnak jót is tett ez nagyon, az ide év januárjától pedig elkezdtem, és azóta is majdnem minden nap megcsinálok naponta 200 db fekvőtámaszt, illetve felülést. Úgyhogy a külsőmmel nem lenne semmi probléma, de a kezdeményezés nem megy nekem, hogy bármilyen szituációban megszólítsak egy lányt, pedig volt többször is olyan, amikor szerettem volna megszólítani lányt, de ilyenkor mindig zavarba jövök, és nem tudom, hogy mit mondjak neki, illetve, hogy ha elkezdenék beszélgetni vele, akkor miről beszélgessek, pedig az is nagyon jól esne nekem, ha csak néhány percet tudnék oldottan, felszabadultan beszélgetni egy lánnyal, én már azt is sikerélménynek könyvelném el.

2013. jún. 25. 10:35
 33/37 A kérdező kommentje:
Ha esetleg olvasná ezen a fórumon ezt a kérdésemet és a hozzászólásokat olyan lány, aki szívesen beszélgetne velem- akár csak chaten, vagy Skypeon, azt megköszönném, ha priviben jelezné nekem, ha valaki beszélgetne velem szívesen!
2013. jún. 25. 11:02
 34/37 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy szükségem lenne már egy lányra !
2013. okt. 22. 00:58
 35/37 anonim válasza:

Én egy 24 éves lány vagyok. Ugyan nem jártam diagnosztánál, de erős a gyanúm, hogy nekem is Asperger-szindrómám van. Sok angol cikket olvastam a témában, tekintve, hogy a magyar leírások eléggé hiányosak. Főleg külön a nő nemű aspergeresekről, őket állítólag nehezebb kiszűrni, mivel könnyebben alkalmazkodnak, veszik fel a szituáció által megkívánt viselkedésformát.

Na, lényeg a lényeg, nekem sem volt még soha kapcsolatom és nem is tudom, hogy tehetnék szert rá. Képtelen vagyok szociálisabban viselkedni, nem igen járok el otthonról, mert egyszerűen nehezemre esne. Ha pedig megkörnyékez valaki, élből elutasítom, még akkor is, ha nem szeretném ezt tenni. Vagy a másik eset, ha nem vagyok képes felismerni, hogy valaki úgy közelítene felém.

Szóval meg tudlak érteni... A többieknek viszont igaza volt, két aspergeres nem fog tudni kapcsolatot kialakítani, mert ha egyik sem túl nyitott, egyik sem fog lépni. Vagy lehet, hogy az aspie-k egymás felé könnyen nyitnak, és csak az NT-k közelében zárkóznak be?! Ezt nem hiszem egyébként.

Olyan furcsa, hogy többször is leírtad, hogy milyen nagy szükséged van egy lányra. De miért? Nem érzed magad teljesnek egyedül? Vagy csak a szex hiányzik? Mert arra szerintem könnyen találsz jelentkezőt, tekintve, hogy milyen sekélyes erkölcsi nézeteik vannak a mai fiataloknak. de ha csak beszélgetni vágysz, mert pl. úgy érzed, hogy senki nem ért meg igazán, és már az is könnyebbséget jelentene, ha valaki venné az adást, akkor tényleg az aspie-fórumokon kéne keresgélned. Ott valószínűleg találsz majd olyan embereket, akik - már bocsánat - agyban felérnek hozzád. De az sem kizárt persze, hogy egy NT fog megérteni. Mert az aspie-k sem mind 170-es IQ-júak. Szóval hajrá.

2013. nov. 20. 16:25
 36/37 anonim ***** válasza:

Ajánlanám a Facebookos csoportunk, illetve az autispektrum.org-ot.

Nem hiszem, hogy hűde-húde sok lány lenne majd, aki ismerkedni akar, de szerintem néha az is jó, ha hasonlóak megértik az embert.

2013. nov. 30. 02:20
 37/37 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó előtti (lány): úgy hangzik mintha nem olvastad volna amit írt: azért akar barátnőd, mert emberi közelségre, meghittségre vágyik. Hogy lennél képes szexelni valakivel ha ez nincs meg? Ha ezt nem érted, nem is vagy Aspergeres...
2014. jan. 24. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!