Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kicsit kényes téma érdekelne....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit kényes téma érdekelne. Elsősorban lányoktól kérdezem, de lehet a másik oldal fogja a választ megadni rá. Lányok, mi miatt csalnátok/csaljátok esetleg csaltátok meg a párotok. Mi volt/van az oka? Ha lehet a korotok is írjátok le.

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 08:54
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
14:29-es vagyok. Ha tőlem kérdezted, igen, ilyen volt, és így 12 év után sem tudott megváltozni. Én szinte az egész életemet feladtam érte, neki csak ebben kellett volna változnia. De tényleg... Mindegy, már beleuntam, pedig hidd el, életem legnehezebb döntése lehet ez...
2009. szept. 22. 14:56
 42/45 A kérdező kommentje:

12:55 a korod miért kérdeztem? az életkor előrehaladtával változik az ember és a dolgokhoz való hozzáállása is. Ezért kértem a válaszolók korát is.

14:29 Miért hitted h változni fog? Nem olyannak szeretted amilyen volt. Nők általában azt hiszik h párjuk változni fog (mi pasik meg azt, h nem) de miért? Nem úgy szereted, olyannak amilyen?

2009. szept. 22. 15:14
 43/45 anonim ***** válasza:

14:29 Tulajdonképp most is nagyon szeretem, ezért nem is tunám megcsalni. Sajnos azonban úgy érzem, hogy megőrjítjük egymást. (Nekem is megvannak a saját hibáim természetesen és sokat dolgozom érte, hogy kedvére tegyek.) Én nem hiszek abban, hogy valakit örökre úgy lehet imádni, hogy ne idegesítene soha egyetlen szokása sem az idő múlásával. Ezért jó, ha egy kapcsolatban a felek tudnak kommunikálni, csiszolódni egymáshoz.Úgy érzem ez részéről hiányzik, pedig ez nagyon-nagyon fontos. Erre szokták azt mondani, hogy alkalmazkodunk egymáshoz. Különben csak felgyűlnek a dolgok és elmérgesedik a helyzet. Férfiak számára gyakran "hülye női dolgokról" van szó, pedig azon sokszor egy nő érzelmi élete, egy házasság múlik...

A helyzetet nehezíti, hogy van egy kisfiam tőle,és nem akarom, hogy feszültségben nőjön fel.

Egyébként 2 hétre elutaztunk tőle, a szüleimnél vagyunk. Sokat hív, hogy hiányzunk neki. Nekem is nagyon hiányzik, de most át kell gondolnunk a dolgokat. Bárhogyan döntünk, közös döntés kell, hogy legyen, és békés. A kisfiam nekem a legfontosabb és jót akarok neki...

2009. szept. 23. 11:33
 44/45 anonim ***** válasza:
Ja, igen, egy 29 éves nő vagyok.
2009. szept. 23. 11:34
 45/45 A kérdező kommentje:
Így kivülállóként aki a te verziód hallotta azt mondom, h jól döntöttél. Bízzunk abban, h a párodat ez az elköltözés ráébreszti a hibáira, utánna pedig sírig tartó örök hűség és boldogság vár rátok. Ezt kívánom! :)
2009. szept. 23. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!