Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az a téma, ami leköt...

Mi az a téma, ami leköt benneteket? Mit szoktatok megnézni az interneten? Jó lenne egy olyan oldal, ahol minden megtalálható egy helyen?

Figyelt kérdés
Igazából engem sok minden leköt, de érdekelne más embereket mi:)
2008. nov. 29. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis kultúra,bulvár csak akkor,ha több van,és tényleg mondjuk a fontosabb (kisbaba vagy házasság), ingyenesen letölthető dolgok :-) körkérdések,és belőle a statisztika,egészséges életmód.

Lehet próbálkozni olyan oldallal,de bele kell jönni...

2008. nov. 29. 23:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindent megnézek szinte napi szinten a hírektől kezdve a zenén és játékokon át a programozásig.

A "mindent egybe" szerintem nem túl jó ötlet, átláthatatlan lenne. Illetve meg is csinálták, google-nek hívják :)

2008. nov. 30. 00:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ezt az oldalt nézem meg minden nap (többször is), illetve egy pár hónapja a cotcot.hu-t olvasom nagyon sűrűn, jó cikkek vannak benne, olyan dolgokról, amik engem foglalkoztatnak. Pl. pont tegnap olvastam egy cikket arról, hogy mi a jó és mi a rossz oldala annak, ha egy nőnek külföldi pasija van, és pont ezen gondolkodtam pár héttel előtte, hogy vajon hogyan tudják magukat kifejezni, még ha felsőfokon is beszélik az adott nyelvet, azért az mégsem lehet olyan mint a magyar.

Ezen kívül én szenvedélyesen gyűjtöm a könyveket, ezért a neten ezeket szoktam keresgélni. És sokat böngészem a Wikipédiát is, mert mindig találok valami olyat, ami érdekel és így bővülnek az ismereteim. Sokszor csak úgy találomra beírok egy szót, és aztán egy csomó érdekességet olvasok. Pl. tegnap beírtam, hogy méz, és nagyon érdekes dolgokat tudtam meg.

Ja meg néha szoktam sorozatokat lehúzni torrent oldalakról, de mostanában nem, mert a mostani gépem erre teljességgel alkalmatlan, de majd karácsony után veszek egy másikat és akkor megint lesz mit néznem :)

Régebben sokmindent kerestem gyerekneveléssel kapcsolatban is, amikor még a fiam pár hónapos volt (most már egy éves), de rájöttem, hogy a legtöbb tanács nagyon szűklátókörűen van megírva, általában kicsapták nálam a biztosítékot, így inkább anyukám tanácsaira hagyatkozom, illetve ha valamit nem tudok, hogyan kell csinálni, akkor megnézem egy könyvben, ami a csecsemő és gyerekgondozásról szól. A neten már nem keresem, mert itt már csak a versengés megy, meg egymás leszólása.

tikki

2008. nov. 30. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt a lapot nézem naponta...Aztán iwiw, wikipedia,zenei hírek, divat, letöltő oldalak stb. De az egyik nagy kedvencem a hogyvolt: [link]
2008. nov. 30. 10:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a különböző közösségi portálokat. Sokat járkálok a hotdogon, van ott egy magazin, a TV Retro. Ott szoktam "nosztalgiázni", mert mostanában nagyon érdekelnek az '50-'80-as évek.

[link]

Aztán a másik "nethobbym" a fordítás. Rengeteg angol anyagot találok az interneten, néha napján nekiállok és lefordítgatok egy párat. Bár mostanság inkább dalszövegekkel próbálkozom, fordítom őket, magyarosítom. No, meg rengeteg angol oldalt olvasok. Amikor kedvem szottyan fellépek egy angol chatre és gyakorlom :) Most az angolra koncentrálok főként, ettől függetlenül olvasgatok olaszt, franciát és törököt is.

Szeretek játszani, persze inkább agymunkát igénylő játékokat. Pld. amőbázni, puzzle játékokat játszani. Ezeket csak megnyitom egy ablakban, végzem a dolgom és néha-néha játszom vele.

Ami még leköt, az a videózás. http://www.youtube.com/ de gondolom mindenki ismeri ;)

Aztán érdekelnek még a hírek, viccek. Ha nagyon nem tudok mit kezdeni magammal, akkor fellátogatok egy viccoldalra, vagy szerkesztek egy-két képet. :)

2008. nov. 30. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!