Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kicsit kényes téma érdekelne....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit kényes téma érdekelne. Elsősorban lányoktól kérdezem, de lehet a másik oldal fogja a választ megadni rá. Lányok, mi miatt csalnátok/csaljátok esetleg csaltátok meg a párotok. Mi volt/van az oka? Ha lehet a korotok is írjátok le.

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 08:54
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
80%
10:32-vagyok 25/N
2009. szept. 22. 10:33
 12/45 anonim ***** válasza:
74%
Az csinál állítólag ilyesmit ,aki nem kap meg valamit egy kapcsolatban,mert ha minden szupi akkor nem normális a félrelépés szerintem.Én is csaltam már meg a párom,mert 8 év után már kiégett köztünk a tűz,hónapokig nem volt hajlandó szexelni és sokszor nagyon csúnyán viselkedett velem mások előtt is,de egyszerűbb volt ezt tenni,mint ott hagyni,mert közös ház,stb,na és a család mit mond.Pedig adok magamra és próbálok kedves lenni,de nem sokra megyek vele és szerintem sok pasinak bejövök,nem vagyok csúnya,nem ez az oka,nem értem meg,megbeszélni nem tudom vele,talán egyszer ott hagyom,de van már egy közös gyerek is.Vezetem a háztartást,nevelem a gyereket,mosok,főzök,nem cseszem el a pénzt,kiszolgálom,lesem a gondolatait,mégsem vagyok elég jó.Magában kéne rendet tennie.27/N
2009. szept. 22. 10:57
 13/45 A kérdező kommentje:
Lányok mit értetek az alatt alatt, hogy ellaposodott? Mi hiányzott belőle? Mi az amit az új megtett?
2009. szept. 22. 11:06
 14/45 anonim ***** válasza:
80%
Egy idő után biztos minden kapcsolat laposodik. Nincs már annyi izgalom, az újdonság varázsa, kiismeritek egymást, úgy leszel vele egy kicsit,mintha önmagaddal lennél stb. Sajnos ez törvényszerű. Az viszont művészet fenntartani az izgalmat manipuláció nélkül. És lehet, hogy ehhez OLYAN emberek kellenek. Lehet ilyen egymásra találás, talán!
2009. szept. 22. 11:33
 15/45 A kérdező kommentje:

Önmagammal azért nagyon jól elvagyok :)

Az izgalmat szerinted h lehet fenntartani?

2009. szept. 22. 11:36
 16/45 anonim ***** válasza:
80%
Közös érdeklődés, közös és új ÉLMÉNYEK kellenek szerintem. Ezek újabb és újabb "szikrát" jelenthetnek beszédtémát illetően is. Valami ilyesmi...
2009. szept. 22. 11:43
 17/45 anonim ***** válasza:
Persze amellett, hogy nagyon passzolnak és alapvetően imádják egymást...
2009. szept. 22. 11:46
 18/45 A kérdező kommentje:
De a közös érdeklődés és az élmények megvannak később is.
2009. szept. 22. 11:48
 19/45 A kérdező kommentje:
11:46-os mire értetted?
2009. szept. 22. 11:49
 20/45 anonim ***** válasza:
Ezt meg én nem értem. Csak folytattam a gondolatmenetemet...???
2009. szept. 22. 11:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!