Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit kényes téma érdekelne. Elsősorban lányoktól kérdezem, de lehet a másik oldal fogja a választ megadni rá. Lányok, mi miatt csalnátok/csaljátok esetleg csaltátok meg a párotok. Mi volt/van az oka? Ha lehet a korotok is írjátok le.
Nekem az volt/van fontos, h megértsük és toleráljuk egymást.
Szex terén egy kicsit más a helyzet, mert ha vannak vágyaid csak egy ideig tudod őket kordában tartani. Ezen a téren fontos h mindketten ugyanolyan "perverzek" legyenek. Viszont ha az egyik területen nem érvényesül az összhang, akkor a hűség csak időleges.
Igen tipikus pasi vagyok. Neked mint nőnek nem fontos a szexuális harmónia?
A másik válaszolótól kérdezném: Te miért csókolóztál a régi szerelmeddel? Mi volt a megcsalás oka?
Egy suliba jártunk.
1 hónap alatt 2x alálkoztuk . Tavaszi szünet alatt 1x sem láttam.
Aztán megmondtam h ez igy nekem nem megy.
Am ismerem a jelenlegi barátnőjét, vele is ugyanigy nem foglalkozik.
10-32 vagyok
Off:ezt le kell írnom,végre ahol normálisan módon meg beszélik a kérdést,és nem szidják hogy ki mit írt stb...grat
On:kedves kérdező,igazad van,ha szexben nem egyeznek meg a felek,előbb utóbb sajna csalás lesz a vége vagy válás(tapasztalat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!