Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek hogy nem kellek neki....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy nem kellek neki. Vagy csak tulreagálom a dolgot?

Figyelt kérdés
Barátommal öt éve vagyunk együtt. Ebből már két éve együtt is élünk. Tökéletes köztünk az öszhang, már a babát is tervezgetjük, de az esküvőt még nem. Az a gond, hogy én már szeretnék összeházasodni vele. Beszéltünk már róla, mondta hogy akarja, és hogy majd. Mit tegyek? Hogy adjam finoman a tudtára, hogy már készenállok rá? Csak türelmetlen vagyok vagy valóban aggodalomra ad okot ha egy férfi menekül a házasság elől? L24 , F25

2013. ápr. 8. 00:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
41%
Nem állsz készen rá.
2013. ápr. 8. 00:06
 2/22 anonim ***** válasza:
8%

Szerencsétlen fazon...

Küldj neki lánykérő videókat youtube-on. Ha jól reagál rá, akkor jó a helyzet.

Ha kibújik a dolog alól, akkor nem annyira.

2013. ápr. 8. 00:07
 3/22 anonim ***** válasza:
63%

Az elsőnél a pálma! Ha türelmetlen vagy vele egy életre kiható döntésben, akkor csak a saját egód beteljesülését nyomatod. Nem állsz készen.

F25

2013. ápr. 8. 00:08
 4/22 anonim ***** válasza:
53%

Beszéld meg vele, hogy mik a tervei. Nem biztos, hogy menekül, lehet, hogy 25 évesen még nem akarja elkötelezni magát. Vagy még csak eszébe sem jutott.

Biztosan szeret, ha babát is tervezetek, ez nem lehet gond.

2013. ápr. 8. 00:12
 5/22 anonim ***** válasza:
Az ad aggodalomra okot ha a nő állandóan ezzel jön.
2013. ápr. 8. 00:16
 6/22 anonim ***** válasza:
25 évesen nem? hát akkor mikor? nem jók ezek a hosszú nyűglődések..:(
2013. ápr. 8. 00:17
 7/22 A kérdező kommentje:
Jó, tudom hogy még fiatalok vagyunk. De amikor külön költöztünk akkor még ő is lelkes volt, de mostmár mintha kedvét vesztette volna...
2013. ápr. 8. 00:21
 8/22 anonim ***** válasza:
5%

Kedves 6-os. Egy férfinak egyáltalán nem 25 éves kor a legideálisabb. 35.

De 45 évesen is jó formában van még. De ha úgy alakul akár 55 évesen sincs még késő. Ellentétben veletek! Hehe! :D

2013. ápr. 8. 00:25
 9/22 anonim ***** válasza:
Én meg nem ezt tapasztalom, tekintve, hogy már majdnem az összes barátnőm férjhezment. Beszélgetni se tudok velük miről, mert én meg egyetemista vagyok. De szeretnék egy párt az életben, és bocsi, de 23 évesen nem fogok 35 éves tatterekkel leállni..
2013. ápr. 8. 00:30
 10/22 anonim ***** válasza:

Amúgy nem bántó szándékkal mondom, hogy nem állsz készen.

Sokan azt gondolják, hogy a házasság és a gyermekvállalás az együtt jár. Pedig nagyon is két különböző dolog. Szülőként a gyermekedért évekig teljes felelősséggel tartozol. Eleinte mind anyagi biztonságáért, mind testi-lelki fejlődéséért felelsz, akár házasságban élsz, akár nem. Akár az apja vagy, akár az anyja. Ez a felelősség az idővel egyre csökken. A házasságban eleinte kisebb, majd fokozatosan egyre nagyobb felelősséggel tartozol a másikért. Sok ember hangoztatja, hogy a házasság és a gyermeknevelés együtt jár, és aki nem így gondolja, az erkölcstelen ember. A tapasztalat azt mutatja, hogy akik így gondolják, azok csúfos kudarccal szembesülnek mind párkapcsolati, mind gyermeknevelési téren. Ugyanis eszközként használják mind a párjukat, mind a gyermeküket. Szerintem nem innen kéne példát merítened... A házasság és a gyermekvállalás két külön dolog. A gyermekvállaláshoz is kell egy bizonyos összhang a szülők között, de korántsem akkora, mint a házassághoz. A gyermeknek szüksége van hiteles anya és apa képre, de ehhez nem feltétlenül szükséges, hogy az összhang teljes legyen. A házassághoz viszont nyilvánvaló, hogy igen. Legalábbis a hiteleshez. Kamu házasság persze köthető nagyon gyorsan és fáradságmentesen. A fáradtságmentességgel itt most nem a lagzival kapcsolatos szervezkedésre gondolok, de az sem véletlen, hogy a hagyomány szerint ilyen költséges szertartást szoktak tartani!

"Jó, tudom hogy még fiatalok vagyunk. De amikor külön költöztünk akkor még ő is lelkes volt, de mostmár mintha kedvét vesztette volna..."

Szerintem nem a lelkesedését vesztette el, hanem a bizalmadat. Már magából a kérdésfeltevésből érződik, hogy nem bízol teljesen abban, hogy meg tudjátok találni a közös utat a jövőben is. Márpedig egy bizonytalan társra nehéz házasságot alapozni. Szóval nem csoda, ha habozik. Egyébként örök szabály, hogy zsák a foltját megtalálja, tehát valószínű, hogy Őbenne is valamiféle kételyek jelenhettek meg veled egy időben. A bizonytalansággal, önbizalomhiánnyal érdemes szakemberhez fordulni. Megéri! Veszteni nem veszthetsz vele.

" Hogy adjam finoman a tudtára, hogy már készenállok rá?"

Attól, hogy te készen állsz, még nem kell automatikusan, hogy el is vegyen. A kezét amúgy te is megkérheted, attól még, hogy férfiszokás... Ebből a gondolatból kicsit úgy sejlik, mintha te már időszerűnek tartanád ezt, mintha már járna neked. Javíts ki, ha tévedek! Nem bántásnak szánom, de ez a hozzáállás nem felnőttes még teljesen.

Van néhány könyv, amit tudnék ajánlani, szerintem sok mindenben segítene rendszerezni a gondolataid. A gondolatok rendszerezésére mindig szükség van. De a legfontosabb, az az érzelmeket, félelmeket zsigerből el kell mondani másnak, és nem pedig magadban érlelni. Ha magadban érleled, az megmérgezheti a személyiséget és a kapcsolatot.

19/F

2013. ápr. 8. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!