Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Picit hosszú

Figyelt kérdés

Van egy párom, külföldön dolgozik.

Ha itthon van akkor nálam van s nem a szüleinél egyértelműen!

A szülei soha nem telefonálnak, soha sem jönnek.

A párom pedig rózsaszín ködben látja őket.

6an vannak testvérek.

4 en a párommal együtt kirepültek a fészekből, ebből 2nek van gyereke, van egy másik testvére akiknek 2 babájuk van, ők a szülőknél élnek, és még egy kisfiú.

A lényeg hogy az apja nem dolgozik, évek óta, pedig egészséges férfi, és elvileg családfentartó.

Ő 5000 ftért nem megy napszámba sem.

A testvére aki ott él az sem dolgozik, csak gyereket gyárt.

Ez az élet számukra.

Viszont senki sem támogatja a szülőket, de az aníyuka mindenkit támogat, visz enni, csak a párom marad ki ebből, ugye ha indul külföldre sosem csomagol semmit, 2 doboz zsírral engedte el az útjára, na de azóta minden hónapban adni kellett, decemberig tűrtem, azóta nem kaptak, de zaklatják őt, és már hazugságig terjed, ha nincs fa arra kérnek, és azt is hazudják hogy az anyukának be kell feküdni a kórházba műtétre, arra is pénz kellett volna, de papirt nem kaptunk azért mert nem tudjuk elolvasni...no komment.

De a mai eset bosszant a legjobban, kaptam egy autót tőle, és azóta nekem "pofa be" van.

Páromnak volt elvileg a városházára 10.000ftos tartozása, amit ők vettek fel,jogtalanul és most kell visszafizetni, erről gondolom kapnának papirt, és nyilván nem is fizetik be mert nem olyan hülyék, de követelik a páromtól, ha igaz hogy van ez a tartozása, mert már nem hiszek nekik.

Ezen veszekedünk, ma is, párom sem hiszi el de szerinte ha kijön a papir a tartozásról akkor milyen égő lesz nekik, de persze a pénzt nem kapjuk vissza.

Itthon (szüleimnél lakok) tőr zúz, már az autót is mindennap felhánytorgatja, és mondja szét veri.

Bár ezt sem én akartam, meg nincs is még jogsim, de hát vegyünk, belementem, amit bánok mert ezzel visszaél.

Szóval a pénze, az nálam van,mert ő adja ide, hisz fél hogy elkölti, szóval nem tudom oda adjam-e a 10.000ftot, hisz annyira utálatos kihasználós banda hogy elegem van belőlük.

2013. ápr. 7. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Szegény párod, most meg te használod ki!

Ö mindenhonnan mehet majd a 2 bödön zsirral.

Es hat érthetö, hogyha neked adja a penzet, akkor te vagy a fönökasszony, aki eldöntheti, hogy hova költhet es hova nem, hanyat léphet...

Te se vagy különb a családjánál

2013. ápr. 7. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy a párod pénzével ő rendelkezik, ha ő úgy látja jónak, hogy a szüleinek adnod kell az ő pénzéből, akkor adj. Mivel nem éltek együtt így gondolom, hogy nincs közös kasszátok. Ha mégis, akkor más a helyzet.

Az utolsó mondatodhoz csak annyit fűznék, hogy a párod családjáról beszélsz, ahová a párod is tartozik. Én semmiképpen nem mondanék ilyet még a hátuk mögött sem. Ha nem tetszik a családja, akkor el kellene gondolkodni a kapcsolatotokon. A párodat a családjával együtt kell elfogadnod. Olyanok amilyenek, de a párod is ott nőtt fel közöttük...

2013. ápr. 7. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát nem rendelkezik a penzevel a ferfi, már, mert a "párjának " adta, aki most megjatssza a kulcsárt, kincstárost
2013. ápr. 7. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Neked vett egy autót, pedig jogsid sincs? Miért nem tiltakoztál ellene? Egy autó többe kerül, mint a szüleinek a 10.000.- Ft-os tartozása,

A párod helyében elkérném a nálad levő pénzemet, és arra költeném amire én akarom, nem amire Te jónak látod.

2013. ápr. 7. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!