Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mennyire jönne be egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire jönne be egy jó testű de nem túl határozott férfias férfi?

Figyelt kérdés
Hogyha nem ő a domináns típus és inkább tőletek várja mindíg a megerősítést?
2013. ápr. 7. 19:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
gáz. menj tréningezni.
2013. ápr. 7. 20:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Te lány vagy am? Csak hogy ilyen magabiztosan mondod h. szar vagyok:)
2013. ápr. 7. 20:39
 13/16 anonim ***** válasza:
nem drágám, én felnőtt nő vagyok, három gyerekkel, és kiütést kapok a tutyimutyi tehetetlen pasiktól.
2013. ápr. 7. 20:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Értem, hát szopacs van:(
2013. ápr. 7. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát azért az szerintem kicsit sok, hogy egyedül nem mersz autót hajtani. Gondolom vannak még ilyen dolgok, ezek mondjuk az én szememben nevetségesek. DE! Az én párom is alapból ilyen volt: jó testű, nem túl határozott, férfias férfi. Az ismerkedésünk szakaszában is várta tőlem a megerősítést, de amikor megkapta, azért lépni mert. Ilyen dolgokban hasonlít rád, de azért mondjuk autót hajt, sőt imád. Igaz, ő 23 éves és nem 19.

Próbálj ezeken a dolgokon azért változtatni.. nem vagy még idős, bőven van időd formálódni. Persze csak ha szeretnél.

2013. ápr. 7. 21:24
 16/16 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Még annyit elfelejtettem, hogy mikor jobban megismertük egymást kiderült, hogy nem is olyan határozatlan ő, tehát nem tutyimutyi. Szóval a külső sok esetben lehet mást mutat..
2013. ápr. 7. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!