Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miyen magas lehet egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miyen magas lehet egy lány ami még nem gáz? És kisebb magassarkút is hordhasson?

Figyelt kérdés
2008. jún. 12. 19:15
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
A 174 az tökéletes! Magassarkút is felvehetsz, a 185-190 magas fiúknak pont te kellesz! :) De az se baj, ha szíved választottja alacsonyabb nálad, ha szeretitek egymást nem számít!
2008. jún. 12. 20:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
én is kb 174 vagyok és eddig senki sem szolta meg ...voltak alacsonyabb pasiaim de szerintem öket ez nem zavarta.nem gáz...nyugodtan hordjál magassarkút..azok meg akik csúfolnak ..azokra ne is figyelj (még nem léptek túl az ovis szinten...:P)
2008. jún. 12. 21:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia én is 175 körül vagyok... Tűsarkút elég gyakran hordok - egész télen olyan csizmában járkáltam. tavasszal lapossarkú, kerekorrú cipőm volt, de most megint tűsarkú. Van ez is az is.

Jól érzem magam benne. Ha kaptam is rosszindulatú megjegyzést, az is általános iskolában volt csúfolódás, hogy "zsiráf" stb, de ezt is a 150 cm-e fiúk mondgatták.

Most meg: modellalkatúnak mondanak, meg sokan irigylik a hosszú lábaim.

Abszolut nem gáz... Örülj neki. Olyan szempontból gáz h nehéz nadrágot találni, mert ami fenékben feszül, az rövid :S:S:S:S

2008. jún. 12. 22:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
én 13 vagyok fiú elég magas családból származom úgymond most vagyok 176cm apám 190 de sztem még őt is le fogom hagyni és csak hogy el lehessen képzelni engem hiába vagyok ekkora nem vagyok gyufaszál:P 54kg na mindegy aza lényeg hogy hozzámképest a te 174 cm-el semmi se vagyXD most hány éves is vagy?
2008. jún. 12. 22:23
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
Az a gáz, ha valaki megszól a magasság miatt. Erről senki nem tehet. Amúgy meg 174 nem sok. Én 183 vagyok, és minden új ismerősnek ez az első mondata: hű de magas vagy! Mintha nem tudnám... Én még a cipők között se nagyon válogathatok, mert 42-es a lábam, szóval azt kell megvennem ami van, már ha egyáltalán van. Szóval ne panaszkodj a 174-re.
2008. jún. 13. 09:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
en magasabb vagyok a baratomnal...oszinten nem erdekel mas velemenye, magassarkut nem veszek (amugy sem szeretem) de nem az a fontos hanem h szeressuk egymast:)
2008. jún. 13. 13:53
 17/18 anonim ***** válasza:
én 183 cm vagyok ,és szerintem ez se gáz. a 174 meg még nem is olyan ritka. De tényleg nem tehet róla az ember, h milyen magas, szóval semmi se gáz. Azt h hű de magas vagy azt meg vedd bóknak. Általában azért mondják, mert irigykednek, hogy ők nem magasok ;)
2009. okt. 18. 18:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is annyi vagyok, de már nagyjából elfogadtam és hordok magassarkút, mert más is hord. aki magasabb nálam, akkor én mért ne tehetném.
2010. okt. 3. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!