Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel, hogy soha nem lesz pasim?
Már lassan 24 leszek és nem volt, egy futó kalandot leszámítva, dehát az nem komoly.
teljesen el vagyok már késve :S
hát nem tetszettem eddig egyiknek se...
hogy hogyan ismerkedek? lazán :D nemtudom...nem ugy vagyok ezzel hogy na legyen már, legyen már...nem görcsölök , inkább el vagyok keseredve.
tudom kik az én karegóriáim , legalább én eldöntöttem, de nekik csúnya vagyok, amibol ugyis az kovetkezne hogy Brad pitt klonokat akarok biztos..szoval erre nemtudok mit mondani.
Akkor nem lehet, hogy eleve ( a sok csalódás miatt ), úgy állsz hozzá, hogy úgyse fog összejönni, és emiatt zárkózottnak könyvelnek el, és nincs folytatása a dolognak?
Mert nem raksz bele annyi energiát.
Amúgy ebből tényleg nem tudtunk meg sokat...mert ha otthon ülsz, a Húsvét kivételével, nem szoktak becsöngetni a férfiak.
de legalább ha kezdeményezne valaki, de senki :(
én meg nem fogok pasikra nyomulni, nem stílusom, meg minek akaszkodjak rá valakire, aki menekulne elolem.
nem ulök folyton itthon, mindenhova járok ahova az emberek szoktak általába, beleértve szorakozohelyeket is.
"tudom kik az én karegóriáim , legalább én eldöntöttem, de nekik csúnya vagyok"
Erre nem mondanam, hogy akkor az a te kategoriad. Lehet, hogy onnan akarsz szerezni, es megeshet, hogy szerzel, de ne hivd a te kategoriadnak.
dehogy mutatok.minek?
ez itt a gond meg van oldva, nincs kategóriám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!