Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy dolgozzam fel, hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel, hogy soha nem lesz pasim?

Figyelt kérdés

Már lassan 24 leszek és nem volt, egy futó kalandot leszámítva, dehát az nem komoly.

teljesen el vagyok már késve :S

2013. ápr. 7. 15:26
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
96%

Tessék, nyugodtan magyarázd be, hogy nem lesz. Akkor nyugodtan elbujdokolhatsz, és sírhatsz a négy fal között. De ne gyere ide sírni, úgy is tudod, mi a megoldás, csak nem VAGY HAJLNADÓ feldolgozni, hogy akkor is érhet kudarc, ha belefogsz, sőt ha nem mázlista valaki, akár örökké lehet kudarca, DE LEGALÁBB TESZ ELLENE VALAMIT!

Nem bántásként írom, de nagyon sokan jönnek ide nyavalyogni. Nekem se volt barátom. Naés? Ez miért jelentené azt, hogy nem is lesz? Ja, mert én fiatalabb vagyok öt évvel nálad, és 24 éves koromra lehet... 19 évesen neked ha ezt mondják az vígasztal? Nem. Az vigasztaljon, hogy bármikor összejöhet. És igen, lehet, hogy 30 évesen jön el, de most feladnád csak azért, mert nem most?

Szóval tessék leszálni az ego-vonatról, összekapni magad, és tenni valamit, bevállalva a csalódás esélyét!

2013. ápr. 7. 15:39
 12/51 anonim ***** válasza:
100%
Nekem soha nem volt barátnőm, 22 éves leszek. Akkor most vágjam fel az ereim, mert hatalmas hátrányból fogok indulni? Két kezem összetenném egy olyan nőért, aki hozzám hasonlóan tapasztalatlan. De niiiiincs.
2013. ápr. 7. 15:41
 13/51 A kérdező kommentje:

csak rossz azt látni , hogy korulottem mindenkinek alakul az élete.Mindenkinek!!! párkapcsolatba vannak, boldogok, már van akár gyerekuk is, nekem meg semmi, és eddig nem is volt...emiatt szomorú vagyok, hát nagyon sajnálom.

de mégis mit tegyek??

most mitol jobb az, ha valakit csak kudarcok érik élete végéig, de legalább probálkozott?? én ezt nem értem :S

2013. ápr. 7. 15:45
 14/51 anonim ***** válasza:

Megesik az ilyesmi.Ismerek olyan lányt,akinek nincs barátja pedig 27 éves.Szóval nem vagy annyira elveszve.Rosszul fogod fel,mert ez nem verseny,amiben hátrányba lehet kerülni.Biztos találsz valakit előbb vagy utóbb.

Én 22 vagyok és soha nem volt barátnőm,mert mindig vagy pofára estem vagy nem úgy hozta az élet.Ettől függetlenül igyekszem nem keseregni és azt javaslom,hogy te is tegyél így mert senki se szereti a búval bélelt embereket!

2013. ápr. 7. 16:04
 15/51 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 31 (!) evesen volt eloszor baratom!

Es most, 32 evesen megint nincs senkim.

Na ez a gaz, es nem az, hogy neked 24 evesen nincs.

Van meg idod boven!

2013. ápr. 7. 16:22
 16/51 anonim ***** válasza:
40%

A sok kudarc előbb-utóbb sikert is hoz. Felül lehet rajta emelkedni.

Egyetértek a 11#-essel. Tegyél érte, ne legyél Csipkerózsika (a herceg, aki őt megcsókolja, valójában nekrofil) :).

Az életedet magad alakítod, a te kezedben van, és jobban teszed, ha nem adod át a pasinak. Szóval ha egymásra találtok, és kiderül, hogy ez megint nem az igazi, figyelj oda, hogy ne kapaszkodj a kapcsolatba.

Volt egy nagyon kedves tanárnőm, aki idős korában belépett egy apáca rendbe, és egész életében ezt a célt tartotta szem előtt, nem ment férjhez, megőrizte a szüzességét, szakmát tanult és tanított, a tanítványai szerették (akkoriban nem beszélt erről az elhivatottságáról, nyugdíjazása után eltűnt, csak nehezen sikerült kideríteni, mi lett vele).

Nem vagyok vallásos, ezt a hozzászólásodra mondom extrém példaként, hogy nem mindenkinek akkor alakul az élete, ha huszonévesen párkapcsolata van, és nem mindenki ifjú titánként éri el a célját, mert sokan nem is tudják még, hogy mi a céljuk, csak azt hiszei, hogy ez és ez teszi őket boldoggá.

Meglátjuk, hány ilyen ismerősöd lesz, aki hetvenévesen is a mostani pasijának a kezét fogja. Ha a ugyanis a társadalmi elvárásnak engedelmeskedik (ennyi idősen már kell, hogy legyen ez meg az), és nem várja meg, amíg eljön az ő ideje, akkor belecsap a lecsóba, ami csak később fröccsen a képébe.

2013. ápr. 7. 16:23
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 28 évesen soha nem volt nőm, még futó kaland se, mit szólsz?
2013. ápr. 7. 16:23
 18/51 anonim ***** válasza:
Külföldön lakom.Nekem már bejősz.Ha nem találnál senkit, engem itt meg találsz bármikor 25/f
2013. ápr. 7. 16:33
 19/51 A kérdező kommentje:

dehogy ne keseredjek el??

ahova nézek mindenhol párokat látok.

elég szar, hogy sokan vannak még így, mint én.de ti hogy bírjátok ezt ki?

2013. ápr. 7. 16:47
 20/51 anonim ***** válasza:
Ahogy halad az idő, egyre könnyebben.
2013. ápr. 7. 16:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!