Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy dolgozzam fel, hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel, hogy soha nem lesz pasim?

Figyelt kérdés

Már lassan 24 leszek és nem volt, egy futó kalandot leszámítva, dehát az nem komoly.

teljesen el vagyok már késve :S

2013. ápr. 7. 15:26
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

#15 vagyok .

Nagyon nehezen lehet kibirni :(

De tudod mit mondok?

31 eves koromig nem volt baratom ( 2 nagyon rovid kalandon kivul) , rossz volt persze. Majd lett valakim, 1 evig tarrtott, azota megint nincs. Es most 1000000-szor rosszabb , mint elotte! Mert tudom milyen, ha van valaki aki szeret. Mig nem tudtam, konnyebb volt, sokkal.

2013. ápr. 7. 17:16
 22/51 Light87 válasza:
2013. ápr. 7. 18:15
 23/51 anonim ***** válasza:
55%

na küld azt a képet :/

ne aggódj, egy nő tapasztalatlanságát nem nézik le csak egy férfiét, egy nőnek csak szépnek kell lennie hogy vonzó legyen, viszont egy férfinek rengeteg mindennek kell lennie :)

2013. ápr. 8. 01:08
 24/51 HalkHogen ***** válasza:
55%
Szerintem amelyik csajnak nincs pasija, az nem is igazán akar magának. Kb. kopasznak, háromfogúnak, gorillaszőrösnek, kétszáz kilósnak, ritka undok természetűnek kell lennie egy nőnek, hogy ne ragadjon rá valaki 1 hónapon belül, ha igazán keres. De még ebben se vagyok biztos.
2013. ápr. 8. 10:06
 25/51 A kérdező kommentje:

hát koszi, utolso, akkor ugylátszik én még ezeken is tultezsek.

ám az meg hogy minden nonek lehet pasija, a pasik igénytelenségét mutatja, mert ok annyira nincsenek meg no nélkul, hogy szinte már minegy nekik, csak lyuk legyen.sajna :(

2013. ápr. 8. 11:14
 26/51 anonim ***** válasza:
A 18-30 éves korosztályban több a férfi, mint a nő, úgyhogy biztos jut neked is valaki.....
2013. ápr. 8. 11:22
 27/51 HalkHogen ***** válasza:

Nem nagyon értetted, amit írtam...

Nem bántottalak, ha nem tűnt volna föl.

Azt mondtam: nem keresel eléggé! Nyomulj kicsit, ha valaki tetszik!

2013. ápr. 8. 12:35
 28/51 HalkHogen ***** válasza:
Abból, ahogy fölfortyantál kitűnik, hogy különbnek tartod magad egy ilyen némbernél. Akkor mi a gond? Ha azoknak lehet pasijuk, neked mi áll utadban? Azon kívül, hogy esetleg BredPitit várod egy pegazuson.
2013. ápr. 8. 12:45
 29/51 anonim ***** válasza:

Igen, kissé el vagy késve, nem a többséghez képest, hanem magadhoz képest.

Mivel rosszul érzed magad tőle.

Pár kérdést azért tegyél fel magadnak:

Eddig mért nem jött össze, mi volt a közös vonás, amit sokszor tapasztaltál elutasítás terén akár, vagy kérdezd meg a barátaidat, kívül állókat, ők hogyan látnak téged, milyen a személyiséged.

Milyen környezetben mozogsz, mekkora az ismeretségi köröd, milyen stílusban ismerkedsz, tisztában vagy-e, és elfogadtad-e, hogy nagyjából kik a te kategóriád, mert azért a többség igenis olyannal jön össze, aki kb. hasonló kaliberű mint ő. Itt se lejjebb se feljebb nem jó mellé lőni.

Amúgy ez az egész görcsmizéria, elfog múlni, mikor párod lesz, mert most ilyen beszűkülten látod az egész helyzeted.

Szóval elég ha csak annyira áhitozol, hogy pár hétig érezd jól magad valakivel, aztán utána megint pár hétig, és az már legalább pár hónap...és már van is egy kapcsolatod. Nem kell ezt ennyire felfújni.

Te most jobban meg vagy ijedve a saját fantáziád rémképeitől, mint a valóságtól.

2013. ápr. 10. 14:26
 30/51 anonim ***** válasza:

Miutan naponta jönnek a posztok, hogy 30 eves vagyok, meg soha nem csokoloztam, soha nem randiztam, eletemben nem volt baratnöm, es sorolhatnam, ahhoz kepest teljesen jo vagy.

Amugy teszel is ellene, vagy csak otthon ülsz es varod, hogy csengessen a lovagod a feher lovon?

2013. ápr. 10. 14:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!