Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok zavarna ha mondjuk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok zavarna ha mondjuk a párotok szenvedélyes horgász lenne?

Figyelt kérdés

Olvastam itt egy hasonló kérdést,és ebből ihletet kaptam.

Szóval, az életem része a horgászat.Bármikor,bárkivel,bárhol képes vagyok pecázni.

Van egy csapatom is akikkel versenyekre járunk.

De a hobbi horgászat nagyobb helyett foglal el a szívemben.

Sokan mondták már nekem (volt barátnőim) is,hogy szakítsak ezzel az élet kivitellel.De nem tudok!

Csak érdekelne,hogy ez kapcsolat rovására is mehet?

Ja,és ami sokaknál tetőzi a dolgot az az,hogy olyan pólókat rendelek amiken halak vannak felfestve animációsan.

Emelet a vadászatot is prefalárom,viszont anyagilag nem győzném.

2013. ápr. 6. 22:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nincs azzal semmi baj ha horgászol, én is szeretek attól független hogy lány vagyok.:D
2013. ápr. 6. 22:42
 12/18 anonim ***** válasza:
nem nem baj :)) es egyebkent ha valaki szeret, nem akatja hogy aszamodra fontosat add fel! :)
2013. ápr. 6. 23:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, szeretem ha egy pasinak van egy hobbija, valami, amivel szeret foglalkozni. Meg én is szívesen elmennék vele néha horgászni. Persze ha ez miatt elhanyagolna engem az problémás.
2013. ápr. 7. 00:02
 14/18 anonim ***** válasza:
nem. lány vagyok, és horgászom.. úgyhogy a válasz, nem
2013. ápr. 7. 09:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Életemben nem horgásztam ezelőtt, azt sem tudtam hogy kell. Aztán beleszerettem egy szenvedélyes horgászba akinek a mániája a horgászat, de engem nem zavar, megyek én is most már vele, és nekem is megtetszett a dolog. Én úgy vagyok vele, inkább horgásszon mint piáljon meg nőzzön. ;)
2013. ápr. 10. 19:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Az a nő, aki elvárja tőled, hogy dobd a hobbidat érte, akkor nem érdemel meg. Ha szereted, csináld, ennyi.
2013. ápr. 14. 20:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Nézd, a mértékletesség a lényeg. Apukám is szeret horgászni, kb minden második hétvégén elmegy.

Ha a horgászat nem fontosabb neked, mint a párkapcsolatod, akkor nem lehet probléma. De ha inkább horgászni jársz, minthogy a barátnőddel légy, és több időt jársz el, az nem feltétlenül szeretnivaló dolog.

2013. máj. 13. 14:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindenkinek megvan a maga keresztje.
2013. máj. 13. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!