Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13 éves vok. Szerintetek gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vok. Szerintetek gáz ha 16-17 éves barátnőm van?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 18:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
ez inkább a lánynak gáz.
2009. szept. 21. 19:11
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
"egy 17 éves lány meg szinte kész nő" - ezen nagyon jót röhögtem.
2009. szept. 21. 19:13
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
18:29-es vagyok. "egy 17 éves lány meg szinte kész nő"-igaza van, mivel a 13 éves gyerek mellett az.
2009. szept. 21. 19:41
 14/20 anonim ***** válasza:

neked tök menő:D

barátnődnek szerintem ciki lehet...

2009. szept. 21. 19:51
 15/20 anonim ***** válasza:

Úristen.......:S

H jöttetek össze?:S

Tiszta gáz már!:D Ő lassan kijárja a közép sulit,te meg lassan most kezdedxD

A lánynak naon sok esze van. vagy lehet a lány ugy nézz ki mint te(egy kis gyerek).

Nem tom,mit eszik rajtad a "barátnőd",de lehet csak hülyéskedik veled,mi több sztem tuti!

Szerintem maradj még a tanulásnál és a számítógépnél!:D

Kész röhej mik vannak ma már...:S

Dugni dugtatok?!:S

Bocsi,ha néha csunyán besz.de ez kész röhejes:S:D

2009. szept. 21. 23:44
 16/20 anonim ***** válasza:
az inkább a csajnak gáz, de nagyon...
2009. szept. 22. 05:58
 17/20 anonim ***** válasza:

háát enyén szólva XDDDD

Gondolj bele..olyan mintha te neked egy 9éves csaj kellene..XDDD vagyis még durvább, mer a csaj az idősebb..

Ugy nem lenne ANNYIRA gáz ha te 23 a csaj meg 27.

viszont annyira nem gáz az sem ha te 17 a csaj meg 13..

tuti csak etet téged..

2009. szept. 22. 12:28
 18/20 anonim válasza:
Én pont így voltam,16évesen összejöttem egy 13és fél éves fiúval. Eleinte fura volt nekem is, de jóval érettebbnek tűnt, mint sok velem egykorú, ráadásul mikor először láttam őt azt hittem kb 17 körül lehet. El sem akartam hinni mikor elmondta hány éves. Igaz, hogy nem voltam vele sokáig, mert megtudtam, hogy durván rákapott anyagozott, nekem rosszul eső dolgokat tett, nem jött el a talira, mert betépett és elfelejtette és sorolhatnám. Az lett a vége, hogy összejött egy szintén 16éves csajjal aki egy nagy r*bi, első nap lefeküdtek. Én nem voltam vele ÚGY, ő is szűz volt és én is, sőt én még mindig az vagyok, és örülök, hogy nem vele vesztettem el. A lánnyal azóta szakított, megkeresett, hogy ne haragudjak rá, megbánta és engem szeret, de nem fogadtam vissza. Boldog kapcsolatban élek egy fiúval, aki már idősebb is és tényleg szeret. Részemről meggondolatlanság volt, hogy összejöttem azzal a fiúval, elején még tényleg úgy tűnt, hogy nem gyerekes, de később megismertem, hogy valójában milyen és hiába tűnt először úgy, hogy érettebben gondolkodik, sok gyerekes húzása is volt.
2010. jan. 16. 13:54
 19/20 anonim válasza:

bocs elírtam

*durván anyagozott/durván rákapott a drogokra

ahogy tetszik

2010. jan. 16. 13:56
 20/20 anonim válasza:
am 16,5/L
2010. jan. 16. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!