Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vok. Szerintetek gáz ha 16-17 éves barátnőm van?
Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 18:19
2/20 anonim 

válasza:

Hát neked nem,de a barátnődnek kicsit gáz hogy 13éves pasia van.
3/20 anonim 

válasza:

Jajj mennyél már a kamu kérdéseddel :D majd pont egy 17 éves csajt fogsz érdekelni 13 évesen :D ne álmodozz.
4/20 anonim 

válasza:

Háááát, nekem nagyon gáz lenne.17/L vagyok, de eszembe nem jutna, hogy 13 éves után nézzek.("enyhén pedofilnak" érezném magam)Le is lehet pontozni, ha durva voltam, de ez a véleményem.
5/20 anonim 

válasza:

hat mi van nekem az egyik exemnek 21eves csaja van s az exem 16:))=)) szal barmi lehetseges:))
6/20 A kérdező kommentje:
köszi,és úgy 3 év után ugyanez a korkülönbség még mindig gáz?
2009. szept. 21. 18:36
7/20 anonim 

válasza:

A csajjal nem stimmel valami, ha 17 évesen 13 éves kisgyerekre bukik. amúgy gáz, ja.
9/20 anonim 

válasza:

vagy a te kérdésed kamu vagy a csaj egy pedoribi:) esetleg öö kamuzik neked és csak szivat erre még ne gondoltál???
10/20 anonim 

válasza:

nem a három év a gáz hanem az a gáz hogy egy 13 éves még gyerek egy 17 éves lány meg szinte kész nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!