Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 16 vagyok és még nem volt barátnöm?
16éves srác vagyok most vagyok elsös és sajna ojan suliba járok ahol a tanulok 98%-a fiu :-( Bulizni nem járok ...
Én szeretnék egy lányt aki szeret és én is szeretem de nem találok ill nem tom hol keresek :-(
Tudom most a fejemhez vágjátok hogy mit akarok még csak 16 vagyok de ojan jó lenne egy aranyos csajszi aki ha bajvan megvigalszatal elmehetek vele v hova stb ...
Nekem 24 éves koromban lett először barátnőm, úgyhogy hozzám képest tuti nem gáz :)
Az volt a baj, hogy túl nagy ügyet csináltam ebből az egész ismerkedésből és rágörcsöltem.
Amúgy egy netes társkeresőn jöttem össze a párommal.
Ha keresed a lányok társaságát és el tudsz lazulni, magadat adni, akkor nagyon hamar társat tudsz magadnak találni.
Figyelj NEM GAZ...en lany vagyok ekkora koromban nekem is allandoan az jart a fejemben h bar csak talalnek egy torodo aranyos kedves sracot magamnak akit szerethetek...minden alkalmat lestem h vajon ezen a bulin< vajon ezen a setam vajon igy vajon ugy...aztan volt egy nagy csalodasom,nem akartam keresni nem akartam ismerkedni kulonosebben, es osszejottem egy olyan sraccal akit mar masfel eve ismertem latasbol...O eletem szerelme, es mellette akarom leelni az eletemet...es tudom h ha egy mod van ra Vele maradok...
szerintem jo az a mondas h "legy csndben a lehetoseg neha igen halkan kopogtat"
legy onmagad es sose jatsz szerepet, meglatod minden rendben lesz:)
Az a baj h nem nagyon keresem mert félek a kudarctól van egy lány akivel tutira mene de ö mesze van tölem töb mint 150km-re és szerintem nem menne vele tul sokáig mer meszevan ...
Pedig lehet h hülyeségnek tünik meg diákszerelem meg stb
de nekem ö az igazi ö megért meg hát egyszerüen imádom öt
edig 3x talizutunk de nagyon nagyon jó volt vele de ez a távolság hát ...
Hát nemtudom mer most it ez a lány multkori talinál már ojan jól öszemelegtünk h bebujtunk az ágyba és smárlotunk ...
ugye az nem baj ha a lány csak 14 ?
Persze vigyázok rá meg minden... de nagyon-nagyon szeretem öt de ojan mesze van :-(
És nemtom medig fog ez a "kapcsolat" tartani :"(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!