Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Járnátok olyan lánnyal, akinek nagyon sok egyéjszakás kalandja volt előttetek? De most már komoly kapcsolatot szeretne?
Figyelt kérdés
Összejönnétek ilyen lánnyal hosszútávú kapcsolat céljából? Vagy titeket zavarna a múltja? :$2013. ápr. 6. 17:31
11/16 anonim válasza:
Nem érdekelne a múltja. Nem a XIX. században élünk, ha velem korrekt, akkor minden rendben.
22/F
13/16 anonim válasza:
Nem.Ha ez kiderül,akkor az a gondolat,hogy kapcsolatba kezdjek vele,megy a kukába.Esetleg megdugnám,bár nem biztos,hogy lenne gusztusom olyasvalakihez,akin már a fél város átment.
Na de ez én vagyok.Van,aki úgy gondolja,hogy kurv@ból lesz a legjobb feleség.
14/16 anonim válasza:
ha neki egy szűz is elég lenne 0 tapasztalattal :DDDD akkor jah
f19
16/16 Theodorik84 válasza:
Előttem lévő időszaka egy nőnek a múltra tartozik azon senki sem tud már változtatni. Szóval én összejönnék legalább tudja, hogy mit is hogyan kell csinálni és nem kell attól tartanom, hogy félrekefél hiszen valószínüleg kiélte már magát, tőlem meg úgyis megkapna mindent.....Ha az én múltamat el tudná fogadni akkor nem zavarna az övé, ha meg nem fogadná el akkor meg nem érdekelne....29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!