Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez 17 évesen?
Figyelt kérdés
Barátommal egy éve vagyunk együtt. Én szeretek szexelni és az elejétől kezdve gyakrabban kívántam mint ő. De azért általában megvolt annyi hogy elég legyen. Mivel távkapcsolat így ritkábban találkozunk. És mikor találkozunk így kb 2 hetente hétvégén akkor van olyan hogy ennyi kihagyás után sincs kedve szexelni. És ahogy telik az idő egyre kevesebbszer akarja. MIt tehetnék. Elég kisfiús stílusú és azt mondta szex közben nem olyan vagyok mint alapból mert akkor vadabb vagyok és így emiatt nem igazán tudom rávenni az együttlétekre. Mit tehetnék? Vagy ez normális 17 évesen? KI fogja nőni?2013. ápr. 6. 13:15
1/4 anonim válasza:
Hááááát.. furi, az tuti.. nem gondolod, h nem ő az igazi?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem. Nekem csak ő kell mert ezek ellenére tudom hogy mindenkinél jobban szeret. Csak máshogy mutatja ki. Törődéssel. Csak szexre nincs nagyon igénye
2013. ápr. 6. 13:21
3/4 anonim válasza:
már ne haragudj, de a szex az egyik alapja a kapcsolatnak, ha az nincs.. na nem tudom.. fiatalok vagytok még nagggyon..
4/4 anonim válasza:
én 25 vagyok és hasonló különbség van szexéhségben, bár nála legalább tudom, hogy visszavezethető ez hormonokra.
Mindamellett nem lehet így sokáig egy kapcsolatot menedzselni. Sok éve így vagyunk és csak kókadunk egymás mellett... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!