Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak most erről, hogyan jöjjel rá, hogy kellek-e neki? 5 napja nem találkoztunk, és hiányzik.
Figyelt kérdés
Legutóbb az volt a baja, hogy sokat beszélek a gondjaimról, de ez szerintem nem igy van, főleg, hogy nem is nagyon találkozunk. Most pl. már 5 napja, de nem is nagyon keresett. 2 napja vesztünk össze ezen, én sirtam, borzasztó volt. Mintha nem érezném azt, hogy a társam lenne, kicsit fáj ez a "lesz.rom, oldd meg a gondjaidat, mert felnőtt nő vagy"- hozzáállás. Ok, megoldom, de miért nem lehet kikérnem a véleményét? Költözés előtt állok, az egyetem se úgy megy, ahogy kell, 3 hétig beteg voltam, a lakótársaim is kiakadtak semmiségeken, egyszóval, minden összejött, és a párom se tanusít egy pici megértést se. Elhiszem, hogy ő is tanul, meg otthon sokat dolgozik, de azért valahogy csak megoldható, hogy találkozzunk. Tegnap este irtam neki, hogy ma jöjjön el, jó lenne kibékülni, erre írta, hogy "azért akarsz kibékülni, hogy neked jó legyen?", mondom, "nem, azért mert szeretlek, és fontos nekem ez a kapcsolat", erre mondja, hogy"jol van, elnézek.", és ennyi.. neki nincs ereje a lelkizéshez, meg ő ezt meg azt nem érti, meg mondjam másnak a gondjaimat, ne fárasszam ezzel, meg azt se kérdezgessem, hogy mit akar tőlem, mert hogy kérdezhetek ilyet egy férfitől? Dehát én már 23 éves vagyok, szeretem őt, és azt hittem, hogy ő az igazi, annyira fáj, hogy most úgy néz ki, hogy nem. Előre félek a mai találkozástól, irtam neki, hogy jobb lenne, ha egy kávézóban találkoznánk, akkor legalább nem fogunk összeveszni.2013. ápr. 6. 12:54
11/14 anonim válasza:
Nem olvastam végig, de a lényeg a lényeg: ha 5 napja szarik a fejedre, akkor az annyit is tesz, hogy tényleg leszar téged. Ez alól pedig nem kifogás a sok gond, sok meló. Én napi 10 órákat melózok, plusz szakdogát írtam, nyakig benne voltam a gondokban, mégis jutott idő a barátomra. Sőt, alig vártam, hogy lássam, mivel csak ő adott egy kis vigaszt az elmúlt időszakban. Szóval hagyd ezt a francba, nem kellesz neki (eléggé).
12/14 A kérdező kommentje:
Igen, de ő most megsértve érzi magát, mint mindig ilyenkor..... mondjuk nem azt mondom, h sz.rik a fejemre, szerdán sehogyse tudtunk találkozni, csütörtökön reggel írta a zh-t, este meg mi mentünk vendégségbe.. és akkor este hivott fel, és mondtam neki vmit, és ő elkezdett másról beszélni én meg mondtam h ne terelje már a témát, és akkor azt mondta nekem, h "megismételnéd a kérdést?", na én meg itt kiakadtam.. aztán elmentem vendégségbe, küldött egy smiley-t, gondolom békülésképpen, amire mondtam, hogy ok, csak az a gondom h nem akarom h flegmáskodjon velem, és akkor azt mondta h azért flegmáskodik velem, mert h rázúdítom a gondjaimat.. pedig szinte alkalmam se volt rá.. szerda este kértem tőle tanácsot vmiben, de aztán smiley-kkal meg totális örömben váltunk el, szal.. nem értem:(
2013. ápr. 6. 15:47
13/14 anonim válasza:
Hagyd ezt a kant. Kezdj mással. Ha ezt is lesz...ja akkor mindegy.
14/14 eviciqee válasza:
mi lett a vége, kérdező? együtt vagytok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!