Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Randizni vágyó lányok, titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizni vágyó lányok, titeket is gyakran találnak meg muszlim srácok?

Figyelt kérdés
Sajnos rám akadt egy és nehezen szabadulok tőle...mondjuk úgy, hogy már rettegek, pedig sosem találkoztunk
2013. ápr. 6. 11:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%
azért nem hinném h a magyar srácok húúú de jók, főleg ez az új hajdivat, áááá, tiszta b.zik:D
2013. ápr. 6. 12:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Engem nem, én nem vagyok a muszlimok esete. Megjegyzem, nekem sem a muszlim pasik. Rajtam látják, hogy nem tudnak irányítani, hogy visszaszólok meg nem hagyom magam, és ez ugye eléggé aggasztja őket - mivel nem ehhez vannak szokva. Valóban, rohadt tiszteletlenek a nőkkel, márpedig én az a fajta vagyok, aki elvárja a tiszteletet másoktól, és ha nem adják meg, akkor rohadt gyökér tudok lenni. szóval igen, volt egy idő, amikor környékeztek muszlimok, de aztán rájöttek, hogy velem nem érdemes kezdeni, mert szerintük csak egy hülye, engedetlen p.csa vagyok. Hál Istennek.
2013. ápr. 6. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Afrikai, indiai és muszlim srácok sajnos hajlamosak ilyenek lenni. Persze nem általában, csak azok, akik itt élnek. Nyomulnak, mint a franc. Baráti körben lévő lányok szintén össze szoktak futni velük. 1-2 lány össze is jött indiai pasival, az egyiknek csúfos vége lett, a másikban a srácról kiderült, hogy állati igénytelen, de a csaj hozzá alacsonyodott, szóval most csak a lány dolgozik és mindketten napokig hordanak egy ruhát, csak junk-foodon élnek. No comment...

Magyar pasi jelen! Nem randiképes (foglalt, biloggal megjelölve ;-)), de ha valaki értelmesen akar beszélgetni, annak mindig örülök.

2013. ápr. 6. 15:23
 14/14 hunbula ***** válasza:
Engem is folyton zaklatnak az ilyenek, pedig sosem jelölök vissza egyet sem (facebook)... Túl sok szabadidejük van, ott feléjük meg csak homok van meg teve, meg lehet őket is érteni :) Mondjuk próbáld ki mit csinálnak ha azt mondod te meg feminista vagy, biztos érdekes lesz :D
2013. ápr. 6. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!