Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Randizni vágyó lányok, titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizni vágyó lányok, titeket is gyakran találnak meg muszlim srácok?

Figyelt kérdés
Sajnos rám akadt egy és nehezen szabadulok tőle...mondjuk úgy, hogy már rettegek, pedig sosem találkoztunk
2013. ápr. 6. 11:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
felejtsd el, miért rettegsz? segithetek valamiben?
2013. ápr. 6. 11:49
 2/14 anonim ***** válasza:
Mivel zaklat, hogy rettegsz? El akar venni feleségül?:)
2013. ápr. 6. 11:50
 3/14 anonim ***** válasza:
Terrorista?
2013. ápr. 6. 11:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Borzasztó perverz dolgokat ír nekem...a tisztelet teljes hiánya a nők iránt...már letiltottam, kénytelen voltam. Nem fogok hazudni, rettentő erőszakos egy pacák volt
2013. ápr. 6. 11:51
 5/14 anonim ***** válasza:
nem:D
2013. ápr. 6. 11:55
 6/14 anonim ***** válasza:
jaaa h facebook-on?:D inkabb indiaiak..
2013. ápr. 6. 11:55
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Felakart húzni magára mint a többi srác mi? Fúj muszlimok! És a zsidók is!XD Nagyon retteghetsz szegény lány:(
2013. ápr. 6. 11:56
 8/14 A kérdező kommentje:
De komolyan, fent vagyok egy oldalon, kiírtam, hogy inkább beszélgetnék és barátkoznék...vagy 30 muszlim írt rám és egyik sem akar barátkozni persze..hol vagytok drága Magyar srácok?:)
2013. ápr. 6. 11:57
 9/14 anonim ***** válasza:
57%
Nem azért, de társkereső oldalra mi a facnak mész barátkozni? Vagánykodni? Melyik fiú fog neked haverkodni?-.-"
2013. ápr. 6. 12:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem társkereső oldal...be lehet jelölni, hogy párkapcsolatot keresel, csetelnél vagy barátokat keresel...
2013. ápr. 6. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!