Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mégis miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mégis miért nem múlik el az érzés?

Figyelt kérdés
A barátommal még tavaly novemberben szakítottunk, azóta mindkettőnknek volt már új kapcsolata, de mi mégis mindig egymás társaságát keressük és még mindig szeretjük egymást, de tudjuk, hogy többé nem kéne összejönnünk. Egyszerűen nem tudom, mégis miért nem múlik el a szerelem, mikor annyiszor megbántottuk már egymást és annyi veszekedés volt.Fogalmam sincs, mit kéne tennem. 17/L
2013. ápr. 6. 00:02
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Menjetek együtt szántani a gabonaföldet!
2013. ápr. 6. 00:08
 2/6 A kérdező kommentje:
:DDDDDD Nagyon jó,de komolyabb válaszra vártam.
2013. ápr. 6. 00:09
 3/6 anonim válasza:
szakíts meg vele minden kapcsolatot, ha meg nem akkor szereted ennyi...
2013. ápr. 6. 00:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Én tudnék segíteni! ... De az nincs ingyé' :DD
2013. ápr. 6. 00:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Ostobán viselkedtetek egymással. Ha kész vagytok egy erőteljesebb, drasztikusabb változásra, kezdjétek újra bátran. Ehhez azonban nagy akaraterő is kell, és ha úgy viselkednétek, mint előtte, akkor valami figyelmeztető jelet kell adnia annak, aki hamarabb feleszmél. Esetleg kérjétek egy barát segítségét, aki az ilyen összecsapásoknál igazságot tesz. Neki azt kellene minden ilyen alkalommal elmondania, hogy mit fogadtatok meg, és milyen béna dolog volt újra megszegni, és persze egy kis békítőszöveg, na meg motiváció átadása. :)

Gondolkozzatok pozitívan, és tűzzétek ki célnak az idióta viták száműzését a kapcsolatban. Ezeket váltsák fel közös programok, apró figyelmességek.

17/L

2013. ápr. 6. 00:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!:)
2013. ápr. 7. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!