Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy féltékeny rá mégis? Elég fura érzés
a barátommal kb1,5 hete szakitottam, mert nem vagyok szerelmes belé. De Ő szeret engem még mindig, és mégis ő mondta hogy maradjunk barátok, és találkozgassunk néha, ha akarom, mert neki ugy jobb. Szóval szinte ugyanolyan jól megvagyunk egymással mint régen amikor jártunk, csak nincsen semmi jelentős. De kb 2naponta 1pici "véletlen" szájrapuszi elcsattan, mert belefordulunk egymás arcpuszijába:)
Mindegy is.
Ma dumáltunk telon, és mondta hogy leugrik a térre az egyik haverjához megbeszélni a 7végi strandolást (mert a srác szervezi, és menni akartunk, bár én sztem nem fogok, mert nem ismerek ott senkit)
Mégis tökre féltékeny vagyok, hogy nem-e csajjal találkozott...vagy ilyenek. Tökre rossz érzés, ezen agyalok.
Pedig megtehetné, mert már nem járunk.
De az elmondása szerint szeret, és nem akar helyettem senki mást, pl. holnap is talizunk, csak 1 szavamba került... de ő is mondta, h akar már látni.
Szereted te lááány:D második voltam.
16L
az utolsó előttinek lehet igaza van...
nemtudom...majd meglátom mi lesz:)
Én szerintem is szerelmes vagy!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!