Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy járunk túl gyors lépték? Elszúrtam azzal, hogy
igent mondtam arra, hogy járjunk?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kicsit hülyén tettem fel a kérdést :D Az van, hogy 3 éve ismerek egy srácot, és elég régóta belé vagyok zúgva. Nagyon jó barátok vagyunk, nyáron sokat jártunk össze. Szeptemberben kezdődött el köztünk valami. De végülis... szilveszter óta komolyabb. Ezt úgy értem, hogy akkor volt egy buli, amit én csináltam, nagyon rosszul sikerült, és ő volt az egyedüli, aki kiállt mellettem, segített takarítani, ilyenek... Aztán minden reggel együtt jött velem suliba, volt, hogy korábban is felkelt miattam. És ma pedig megkérdezte, hogy mi lenne, ha járnánk? Én pedig igent mondtam neki, hiszen olyan sokat lógtunk kettesben, és még szerelmes is vagyok vele. De most kicsit beparáztam. Mert még nem volt barátom sosem, és ő... randira sem hívott el. Elrontottam, hogy igent mondtam?
Jólvan utolsó, felfogtam mit akarsz. De nem is azért vagyok bizonytalan, mert engem zavar, hogy nem randiztunk. Hanem, hogy ez kívülről hogy jön le? Mondjuk a szüleimnek. A srácról nem beszéltem nekik sosem, csak mint barátról, és most egyszercsak bejelenteném, hogy járunk... Randi nélkül. Nem tudom mit fognak szólni. Elég szigorúak.
2013. ápr. 5. 23:11
12/18 anonim válasza:
Szerintem jobban örülneki neki mint egy ismeretlen gyereknek. Ha normális az a srác akkor nem kéne, hogy zavarják a szüleidet ez a dolog. Ne legyél bátortalan. Attól, hogy jártok elmehettek randizni. Barátságból kialakult szerelemnek nem kötelező randi után igent mondani. Viszont utána elmehettek közösen bárhova. Nem értem min variálsz.
2013. ápr. 5. 23:16
13/18 A kérdező kommentje:
A szüleim mindig is rossz szemmel nézték, hogy vele lógok. Csak azért, mert van olyan ismerőse, aki pl. cigizik. Ő nem! (hála égnek) Szóval... bonyolult. Mind1, nem akarok itthon hazudni, úgyhogy holnap, ha kipihent lesz anyukám elmondom neki, nem igazán szeretném ,hogy beleszóljon. Ugyanis ő már eltervezte melyik osztálytársammal kellene összejönnöm.
2013. ápr. 5. 23:19
14/18 anonim válasza:
AjajajajXD Rúgd bokán anyukádat és mond meg neki, hogy én küldtem. Ha nem tetszik neki akkor forduljon orvoshoz nyugtatóért. Semmi köze nincs hozzá, hogy kivel jársz! Anyukád se a nagymami után szaladt, ha pasizni ment... Képmutatás!
2013. ápr. 5. 23:26
15/18 anonim válasza:
Olyan aranyos a stílusod, kérdező. :)
2013. ápr. 6. 03:14
16/18 A kérdező kommentje:
Aranyos? MIért? :DD Amúgy kösz :D Remélem anyukámat is meghatja.
2013. ápr. 6. 13:54
17/18 anonim válasza:
Egyszerűen csak az a szó jutott eszembe az egész sztori elolvasása után, hogy milyen "aranyos". :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!