Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az, hogy járunk túl gyors...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az, hogy járunk túl gyors lépték? Elszúrtam azzal, hogy igent mondtam arra, hogy járjunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit hülyén tettem fel a kérdést :D Az van, hogy 3 éve ismerek egy srácot, és elég régóta belé vagyok zúgva. Nagyon jó barátok vagyunk, nyáron sokat jártunk össze. Szeptemberben kezdődött el köztünk valami. De végülis... szilveszter óta komolyabb. Ezt úgy értem, hogy akkor volt egy buli, amit én csináltam, nagyon rosszul sikerült, és ő volt az egyedüli, aki kiállt mellettem, segített takarítani, ilyenek... Aztán minden reggel együtt jött velem suliba, volt, hogy korábban is felkelt miattam. És ma pedig megkérdezte, hogy mi lenne, ha járnánk? Én pedig igent mondtam neki, hiszen olyan sokat lógtunk kettesben, és még szerelmes is vagyok vele. De most kicsit beparáztam. Mert még nem volt barátom sosem, és ő... randira sem hívott el. Elrontottam, hogy igent mondtam?

17/L

2013. ápr. 5. 22:21
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
*szerelmes is vagyok belé :DD Bocsi, csak péntek van, és nagyon fáradt vagyok :D
2013. ápr. 5. 22:22
 2/18 anonim ***** válasza:
sztem jó döntés volt...ha olyan jól jól kijöttök...mért ne? ;)
2013. ápr. 5. 22:27
 3/18 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján a ti kapcsolatotok jó ideje alakul.

Az, hogy nem neveztétek Randinak valamelyik eddigi találkozásotokat szerintem nem egy nagy probléma.

A randit meg pótoljátok be ha ennyire hiányolod. Mivel már jártok, akár te is kezdeményezheted ;)

2013. ápr. 5. 22:29
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem is az, hogy hiányolom. Hanem pl. anyukám nem tud a dologról, és ha most elmondom neki, hogy járunk, akkor biztos kilesz, hogy nem is randiztam vele.
2013. ápr. 5. 22:31
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem jó döntés volt :) sok sikert
2013. ápr. 5. 22:47
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem értem a 3 év mióta gyors...... Vagy az igenre mondod? Hát nézd, ha neked holnapig tart kimondani azt, hogy igen akkor kezd el most és talán reggel hatra a g-nél jársz. Tényleg hülyén tetted fel a kérdést.
2013. ápr. 5. 23:02
 7/18 A kérdező kommentje:
... arra gondoltam, hogy randi nélkül, de amúgy ezt le is írtam :D
2013. ápr. 5. 23:03
 8/18 anonim ***** válasza:
Ne parázd túl, mivel régóta ismeritek egymást, nálatok lehet, h másképp mennek majd a dolgok, és később hív el "klasszikus értelemben" randizni. :) Ő kérdezte meg, te jól tetted, h őszintén válaszoltál, most hagyd alakulni tovább a kapcsolatotokat :)
2013. ápr. 5. 23:05
 9/18 anonim ***** válasza:
Ba..ki 3 évve ismered. Mit változtat egy randi???
2013. ápr. 5. 23:07
 10/18 anonim ***** válasza:
Újra bemutatkozol? "szia engem már ismersz.." 3 évve nem?:)
2013. ápr. 5. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!