Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jól döntöttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntöttem?

Figyelt kérdés

van párom 9eve vagyunk együtt idén márciusba szakítottunk mert megcsalt és csinált egy másik nőnek egy gyereket a hátam mögött ez idő alatt én elég jóba lettem egy fiúval de aztán májusba kibékültem a párommal és a fiúnak csak egy hónap múlva szóltam vagyis ő jött rá. Ez tartott júliusig amikor ugyan is megint lebukott ugyan annál a nőnél és az a fiú megint előbukkant és folytatni akartuk ahol akkoriba abba hagytuk, de most augusztus végen megint kibékültem a párommal és megint nem szóltam a fiúnak és nem rég megint megtudta szerintetek ezek után még szóba fog velem állni valaha?

és rólam mit gondoltok?

2009. szept. 21. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom rólad, hogy kitartóan tudsz szeretni, képes vagy az őszinte megbocsátásra, viszont nem etikus a viselkedésed! Ne játsz a másik fiúval, ha a volt párodat választod! Bár szerintem rosszul döntöttél, és tönkre fogod tenni az életedet! Nem írom le, hogy miért, hisz úgyis tudod! A fiú helyében pedig személy szerint nekem nem kéne egy ilyen lány/nő, mint Te, ne haragudj!

32/F

2009. szept. 21. 14:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Megérdemlitek egymást a pároddal. Én nem fogadnék vissza valakit, aki másnak "csinál" gyereket, főleg nem másodszor, és nem csesznék ki így valakivel, aki érdeklődik irántam.

Én a helyében elkerülnélek téged.

2009. szept. 21. 14:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

.^...^.

..O.O..

...o...

. . . .

Már az elsőnél se kellett volna kibékülni vele, a srác még akkor is kedvesebb volt, mint az átlag amikor először visszafogadott. Bocs, hogy ezt kell mondanom, de annak örülj, ha nem vág hozzád valamit a "fiú".

Üdv Sátán

U.I.: Hagyd ott a párodat (végleg), mert mindig meg fog csalni.

2009. szept. 21. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem megbántani akarlak de nagyon nem vagy tisztességes!!!Valoszinű még mindig szereted a pasidat akiről had ne mondjam mit gondolok.De az a srác szerintem nem ezt érdemelte volna.Én a helyébe,soha az életbe nem állnék veled szoba.
2009. szept. 21. 14:58
 5/8 A kérdező kommentje:
az kimaradt hogy a párommal nekünk is van egy 5éves fiunk
2009. szept. 21. 14:58
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
zsák a foltját
2009. szept. 21. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nektek is van fiatok, akkor még rosszabb, hogy "félredugott" és lett neki egy másik, de csak ezért nem biztos, hogy együtt kéne maradni. Melyik jobb szerinted? Ha a gyerek rosszul érzi magát otthon a szülők hangulata miatt. Vagy, ha mind a két szülővel külön-külön jól érzi magát? Szerintem egyértelmű.

Üdv Sátán

2009. szept. 21. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:

kínlódsz és tönkreteszed magad....nem döntöttél jól a saját boldogságod háttérbe szorítod valami miatt.

De ha olyat akarsz szeretni aki nem egyszer csal meg és tudod hogy ez mindig így lesz....

Megtehette egyszer- megtudtad- megtehettte még egyszer- megtudtad- vagyis megteheti hogy megcsal akkor amikor akarja te úgyis visszamész hozzá.

Nincs önbecsülésed és ennyi, mert ha lenne nem mennél hozzá vissza. A csávó meg aki téged akar és újra felbukkant...így csak álmokat kerget...de ha van esze nem kezd veled. Tudnia kéne hogy ugysem őt választod. Persze ha szenvedni akar....

2009. szept. 23. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!