Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS. Hogyan kelthetném fel az érdeklődést újra a páromban?
Figyelt kérdés
Három éve együtt vagyunk, voltak hullámvölgyeink, a bizalmamat is kijátszotta nem egyszer. Mégis együtt vagyunk még mindig. Nagyon szeretem, és ő is ezt bizonygatja, viszont legtöbbször én keresem őt, én mondom hogy csinálhatnánk programokat, együtt aludhatnánk, stb. Ha nem találkozunk, akkor napi 1x beszélünk kb 5 percet telefonon, de pl sosem ír rám este facebookon pedig van hogy órákat is fent vagyunk mindketten. Meguntam, hogy mindig én keresem. Mit tegyek, hogy ez megváltozzon??
A válaszokat előre is köszönöm!
22/L
2013. ápr. 5. 18:19
1/6 Christiano Ronaldo válasza:
Vered a döglött lovat ha engem kérdezel.
2/6 anonim válasza:
Kiégett...
3 év együtt? Az mire jó?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem, hogy állapítsátok meg a kapcsolatom milyenségét, szimplán tanácsot kértem, hogy mivel lehetne felkelteni ismételten a párom érdeklődését! Nem hinném, hogy egyből el kéne dobni egy kapcsolatot, ahelyett, hogy megpróbálnánk megjavítani. Szóval várom a tanácsaitokat! Nagyon köszi :)
2013. ápr. 5. 18:26
4/6 anonim válasza:
Beszélj vele, hogy örülnél, ha ezek nem csak neked lennének fontosak.
5/6 anonim válasza:
Semmivel, 3 éve vagytok együtt, ismeritek egymást már kívülről belülről mindenhogyan.
Mindennek van egy időtartama, a kapcsolatnak is. Ebben ennyi volt.
6/6 anonim válasza:
Sajnos nagy az esély rá hogy ez már nem menthető. De egy próbát megér. A kulcsa a kommunikáció. Nem tudsz mást tenni mint leülni vele beszélni. ha javul valami jó, ha nem akkor sajnos be kell látni hogy nincs érteleme. Ez semmiképp nem normális ahogy viselkedik vele. Valószinüleg már csak megszokásból van veled és nem szeret már. Ha nem igy lenne Te is nagyon jól tudod hogy nem igy viselkedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!