Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan lehet megtudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet megtudni, hogy egy pasi kezdi elveszíteni az érdeklődést a barátnője iránt? Lehetnek ezek jelek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nagyon tetszik és én is tetszettem neki, de akkor még barátom volt, ezért nem gondoltam rá komolyabban.

Aztán szakítottam a pasimmal 2 hónapja, de közben a srác 3 hete elkezdett járni egy lánnyal.

Már korábban megbeszéltünk hogy néhány hónapig nem nagyon beszélünk, mert az exem szörnyű féltékenységi rohamokat produkált... most meg ugye, ő csajozott be és nem akartam hogy dráma legyen.

De figyeltem, hogy mielőtt összejöttek, egy héten keresztül kedvelgetett mindent a lány facebookján, mert kirakott neki számokat - aztán összejöttek, egy hétig még mentek a számok, a kedvelések és mostmár nem.

a csaj kiírta hogy hiányzik neki a srác, arra még reagált egy kedveléssel, viszont azóta semmi, és a lány szomorú, depressziós szövegeket és képeket rak fel, egyikhez sem ír a fiú.

mikor én meg régen egyszer csak úgy kiraktam egy számot, nem is célzottan neki, egy csomót aláírt hogy neki mi a kedvence, meg jó az ízlésem stb. és ennyit sosem írt a lánynak, velem meg mindig viccelődött és hosszan írt.

Lehet hogy még lenne esélyem, talán nem szereti annyira azt a másik lányt?

Legutóbb kirakta a MI közös számunkat ami nem is szerelmes, de az én kedvencem és ezt tudja...

semmiképpen nem megyek így rá hogy barátnője van, de így olyan nehéz...

lehet hogy má nem érdeklődik iránta annyira?

félek neki írni, a lány féltékeny idézeteket is kirak, szerintem tud rólam - gondolom csak annyit, hogy jóban voltunk de nem tudom.

Mit csináljak, várjak?

2013. febr. 20. 01:17
 1/1 anonim ***** válasza:
ha igazán érdekel a srác, akkor írj neki. ha szereti a barátnőjét le fog koptatni. de ha csak azért érdekel, mert barátnője lett, akkor hagyd élni. semmi értelme, hogy szívasd a fejét.
2013. febr. 20. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!