Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kelthetném fel az érdeklődését?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy van egy lány a főiskolán, akivel már másfél éve vagyunk csoporttársak. Mindig is nagyon tetszett, de nem mertem hozzá közeledni (mindig halogattam). Néhány hete kellett szakosodnunk és ma tudtam meg, hogy ő nem azon a szakon megy majd tovább, mint én, szóval nem lesz vele közös órám. Így aztán végképp nem tudom, hogy hogyan hódíthatnám meg, mert eddig volt esély, de most már nincs. Arra gondoltam, hogy facebookon bejelölnék egy olyan csoporttársamat akit ismer, így megjelenne az ő facebookján, hogy ismerősünk lettünk és akkor talán bejelölne.2013. jan. 28. 21:36
1/3 Pretty Ballerina válasza:
Hát elég nyámnyila vagy.
2/3 anonim válasza:
Elég egyszerű a dolog menj oda hozzá és beszélgessetek . Facebookon meg őt magát a csajt jelöld be hiszen ismered !
3/3 anonim válasza:
Esetleg, ha tudod mi lesz az órarendje, akkor "véletlenül" felbukkanhatsz az órái előtt vagy után, persze ne állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!