Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok ha szerettek valakit, de ő benneteket nem? Hogyan lehet azon túllépni, hogy valaki mást választott? Próbálok nem gondolni rá, de nem megy.
Ne próbáld a nem gondolást rá, hanem helyettesítsd azzal, hogy másra gondolsz. Mert amire nem akarsz gondolni, arra úgyis fogsz.
F25
Jártatok? Ha igen,akkor törődj bele, hogy mással szeretne boldog lenni.Ha nem voltatok együtt,csupán elutasított, akkor jegeld a dolgot és ha beszélő viszonyban vagytok,akkor talán később még próbálkozhatsz....
Foglald el magad...járj el ide-oda,ne unatkozz!
Én úgy próbáltam túljutni rajta, h inkább pont rá gondoltam, és próbáltam megérteni h mi miért alakult így.
Én egy házas pasiba voltam szerelmes. Még most is az vagyok, de sokat gondolkodtam, és megértettem h soha sem szeretném elválasztani a családjától, és talán így nem is tudnék vele élni h mástól vannak gyerekei, meg exfelesége.
Évekig szenvedtem miatta, és még most sem vagyok teljesen tiszta - mármint rózsaszín ködmentes!
Egyébként szerintem a legjobb ha nem is látod, nem jársz oda ahol ő is van, és szép lassan eltűnik az életedből.
Én nem tudtam nem rá gondolni. Sírtam sokat, kisírtam magamból a hiányát, meg ezt az egész helyzetet, h miért alakult így, miért házas, miért nem tudunk együtt lenni pedig úgy érzem ő az én másik felem.
És a végén már azzal nyugtattam magam h majd a köv. életünkben együtt lehetünk.
Ugyanebben a cipőben járok én is. Elhagyott párom két hónapja de én azóta szüntelen rá gondolok, enni aludni sem bírok nagyon szenvedek :(
Ő meg vígan elvan, javában ismerkedik.. meg direkt kínoz mert azt mondta maradjunk barátok de nekem nagyon fáááj. Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!