Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy valaha párkapcsolatom, hogy mackós testalkattal, néhány kg plusszal, pocakkal, nem vonzanak a ducik, nem tudok duci lánnyal lenni?
Figyelt kérdés
Tudom egy teltebb pasi nem válogathat mai világban, de képtelen vagyok duci lánnyal lenni, emiatt talán sose lesz párkapcsolatom, mert egy vékony lánynak vékony sportos pasi kell ami érthető is2013. ápr. 5. 15:11
11/11 anonim válasza:
Lehet :) Én vékony vagyok, de duci barátom van. Engem nem zavar. Úgy szeretem ahogy van.
Neked sem kell egyrészt túl magas igényeket támasztanod, csak ami magadhoz képest reális. Biztos megtalálod azt a lányt aki elfogad így, csak keresni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!