Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most vegyem komolyan?

Figyelt kérdés
Az egyik haverom az imént vallotta be, hogyha nem lenne barátnője,és olyan hangulatba lenne,lefeküdne velem simán. Állítása szerint nem jövök be neki,de nem vagyok rossz..Régen próbálkoztam nála,de azt mondta hogy inkább barát. Akkor mégiscsak " nem csak barát " vagyok neki,vagy szimplán egy éjszakára suttyba dobná a haverságunkat? :D azért jó lenne tudni,mert én eltudnék képzelni többet is vele.:D
2013. ápr. 4. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugye te nem fiú vagy?
2013. ápr. 4. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
nem akar tőled semmit max párszor lefeküdni.
2013. ápr. 4. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Vedd komolyan, de még örülsz is neki?Hisz csak meg akar fektetni.
2013. ápr. 4. 22:33
 4/7 A kérdező kommentje:
elfelejtettem oda irni : 17/L bocsesz:D
2013. ápr. 4. 22:34
 5/7 putyííí ***** válasza:
szerintem nem akar többet mint 1 max pár éjszakát, főleg ha ezt így leírta
2013. ápr. 4. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor biza' csak kufircolna. Gondolj már bele, ha valaki tetszik valakinek akkor bókol neki, próbálja elkerülni a szex témát, ne hogy túl rámenősnek tűnjön. Ez a tag meg egyenesen a képedve vágta hogy megk*rna. 2 nap után a nevedet is elfelejtené.
2013. ápr. 4. 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:
barátság extrákkal: tuti benne lenne
2013. ápr. 4. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!