Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebből lehet-e szerelem? Mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet-e szerelem? Mikor érzem?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval, 4-szer randiztunk 2 hét alatt, de nem tudom pontosan, hogy mit érzek iránta, ezért kérdezek.

Ha tudom, hogy találkozunk, akkor előtte nagyon ideges és feszült vagyok, remeg a gyomrom, de amint meglátom, megnyugszom, és egyszerűen boldog vagyok. Szeretek a kedvében járni, már kicsit változtatott is rajtam tudat alatt, mert rendre szoktat (szoba). A 3. randin csókolt meg először, és azóta, ha megcsókol, akkor néha érzek bizsergést, de néha meg semmit. Ez normális? Rengeteget beszélgetünk, és nevetünk, és nagyon jól megértjük egymást, nem unatkozunk egymás mellett. Ő már kimondta azt a szót, hogy szeret, de nem tudom, hogy ennyi idő után lehet-e ezt már érezni.

Még nem voltam szerelmes, ezért kérdezem.

Köszönöm mindenkinek!!!!

25/L

2009. szept. 21. 09:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy én csak 2-3 hónap múlva érzem azt?
2009. szept. 21. 09:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerelmes leszel azt érezni fogod. Csak ennyit tudok mondani, nem lehet azt az érzést leírni.

Viszont úgy tűnik hogy kicsit erőlteted a dolgot, ne tedd. Majd jön a szerelem amikor jönnie kell. Nem akarlak megijeszteni, de nem mindenkibe leszünk szerelmesek akivel randizunk... Mindenki másként gondolkodik is róla, én például az első randin meg tudom állapítani hogy valaha tudom -e majd szeretni az illetőt vagy sem.

Azt mondom ne siess, várd meg hogy kifejlődjenek az érzéseid. Vigyázz, ha esetleg a fiú azt mondaná hogy szeret, ne ess abba a hibába hogy csak azért mondod vissza hogy szereted mert obligációnak hiszed azt. Csak ha szívből jön.

2009. szept. 21. 09:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Elgondolkodom rajta!!!
2009. szept. 21. 12:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha kútba tudnál ugrani érte, akkor szereted igazán.
2009. szept. 28. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!