Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselhetném el egy kicsit jobban a magányt?
Nem is értelek, télleg egy lány kéne Neked..
De ha nem hát nem, akkor sportolj, legyenek céljaid..
:))
2013. ápr. 4. 19:39
Ismerkedj, biztosan kedves fiú vagy.
2013. ápr. 4. 23:26
13/19 A kérdező kommentje:
Jó lenne.. kedves vagyok, de sajnos csúnya :(
Azon gondolkozom tőzsdézni tanulok, az úgyis lekötné minden időmet. :)
14/19 A kérdező kommentje:
Komolyan olyan szánalmas vagyok, még neten sem merek ismerkedni :D Nemrég regeltem chat.hu-ra meg egy két oldalra, de kb fél napig bírtam töröltem is magam... Ez a csajozás dolog nem nekem való :(
Én szerintem nem vagy olyan csúnya! Nem tudom milyen egy csúnya fiú! Szerintem a "csúnya" fiúk nem is csúnnyák! Küldj egy képet privátban(ha akarod, takard ki a szemed) csak így tudok segíteni!
2013. ápr. 14. 21:48
Akkor h lasd h ilyen is van :)
Modelkedtem sokaig, nincs semmi gond a kinezetemmel es egyszer megtetszett egy irto csunya pasi.Az arca nem volt szep.
De olyan kisugarzasa volt, meg magatratsasa, pozitiv hozaallasa az eletrol, h teljesen bele voltam bolondulva.
Es kiderult h nemcsak en :)
Mert az urfi(es en is meglepodtem) de jopar lanyt hulyitett, es kijart veluk.
PErsze azt mondtam h na igy nem.
De sosem a kinezetrol volt szo.
Nagyon sok lany szereti a megfelelo hozaallast. Es a szepseg elmegy a noknel is elobb utobb.
Uh.. a karakter az ami maga mellett tart egy embert. :)
2013. ápr. 14. 21:51
17/19 A kérdező kommentje:
Sajnos személyesem még nem találkoztam ilyen lánnyal ahogy így gondolkodik mint te, de remélem mihamarabb szerencsém lesz hozzá! :) Köszi, hogy megosztottad talán mégsem kellene feladnom a reményt, hogy lesz-e barátnőm. Aki ismer tudja, azt állítja a személyiségem ami megnyerő, de eddig legyintettem erre a dologra, gondoltam sokra megyek vele. De most, hogy olvasom a kommented belátom magamnak, hogy butaság lenne bezárkózni. :)
Ami a barátaidnak sikerült,az Neked is simán sikerülhet.Ők valószínűleg boldogok,mert tettek is érte.Neked is el kéne kezdened a próbálkozást a lányoknál,mert úgy látom,az igényed meglenne erre a csajozás dologra.Szóval ideje összeszedned magad!
2013. máj. 8. 15:46
Minden nap egy üveg Jack Daniels! És akkor nem is kell olyan sokáig elviselned.
2013. máj. 8. 15:48
Kapcsolódó kérdések: