Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselhetném el egy kicsit jobban a magányt?

Figyelt kérdés
Szóval röviden az a történet, hogy van egy jó baráti köröm, gimnázium óta bandázunk.. Viszont már mindenkinek van barátnője és hát megváltoztak. Mindegyikőjük szívesebben van a barátnőikkel, egyre kevesebb az összejövetel és az együtt bulizás.. Én meg itt maradtam egyedül, persze nem kötöm ezt az orrukra, örülök amiért boldogok. Viszont magányos vagyok nagyon.. Mit tehetnék?

2013. ápr. 4. 18:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem is értelek, télleg egy lány kéne Neked..

De ha nem hát nem, akkor sportolj, legyenek céljaid..

:))

2013. ápr. 4. 19:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Ismerkedj, biztosan kedves fiú vagy.
2013. ápr. 4. 23:26
 13/19 A kérdező kommentje:

Jó lenne.. kedves vagyok, de sajnos csúnya :(

Azon gondolkozom tőzsdézni tanulok, az úgyis lekötné minden időmet. :)

2013. ápr. 5. 00:41
 14/19 A kérdező kommentje:
Komolyan olyan szánalmas vagyok, még neten sem merek ismerkedni :D Nemrég regeltem chat.hu-ra meg egy két oldalra, de kb fél napig bírtam töröltem is magam... Ez a csajozás dolog nem nekem való :(
2013. ápr. 5. 16:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Én szerintem nem vagy olyan csúnya! Nem tudom milyen egy csúnya fiú! Szerintem a "csúnya" fiúk nem is csúnnyák! Küldj egy képet privátban(ha akarod, takard ki a szemed) csak így tudok segíteni!
2013. ápr. 14. 21:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor h lasd h ilyen is van :)

Modelkedtem sokaig, nincs semmi gond a kinezetemmel es egyszer megtetszett egy irto csunya pasi.Az arca nem volt szep.

De olyan kisugarzasa volt, meg magatratsasa, pozitiv hozaallasa az eletrol, h teljesen bele voltam bolondulva.

Es kiderult h nemcsak en :)

Mert az urfi(es en is meglepodtem) de jopar lanyt hulyitett, es kijart veluk.

PErsze azt mondtam h na igy nem.

De sosem a kinezetrol volt szo.

Nagyon sok lany szereti a megfelelo hozaallast. Es a szepseg elmegy a noknel is elobb utobb.

Uh.. a karakter az ami maga mellett tart egy embert. :)

2013. ápr. 14. 21:51
 17/19 A kérdező kommentje:
Sajnos személyesem még nem találkoztam ilyen lánnyal ahogy így gondolkodik mint te, de remélem mihamarabb szerencsém lesz hozzá! :) Köszi, hogy megosztottad talán mégsem kellene feladnom a reményt, hogy lesz-e barátnőm. Aki ismer tudja, azt állítja a személyiségem ami megnyerő, de eddig legyintettem erre a dologra, gondoltam sokra megyek vele. De most, hogy olvasom a kommented belátom magamnak, hogy butaság lenne bezárkózni. :)
2013. ápr. 14. 22:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Ami a barátaidnak sikerült,az Neked is simán sikerülhet.Ők valószínűleg boldogok,mert tettek is érte.Neked is el kéne kezdened a próbálkozást a lányoknál,mert úgy látom,az igényed meglenne erre a csajozás dologra.Szóval ideje összeszedned magad!
2013. máj. 8. 15:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Minden nap egy üveg Jack Daniels! És akkor nem is kell olyan sokáig elviselned.
2013. máj. 8. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!