Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet könnyebbé tenni a magányt?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, de lány még rám se nézett soha, barátnő vagy BÁRMILYEN kapcsolat közelébe sem kerültem. Próbálkoztam személyesen és társkeresőn is, de a sikerélményeim száma a 0-t sem éri el, kiveszett belőlem az optimizmus és az önbizalom utolsó szikrája is, és mivel a sok kudarcba belefáradtam, úgy döntöttem, hogy feladom a harcot. Sajnos kicsi vagyok, vékony és szemüveges is, tehát érthető, hogy nem kellek senkinek, de azért mégiscsak rossz.
A kérdés az lenne, hogy hogyan, mivel lehetne könnyebben elviselhetővé tenni a magányos éveket?
2013. márc. 5. 20:39
3/12 anonim válasza:
Szerintem járj el sportolni,edzeni, kicsit jobban is fogsz kinézni,legyél kedves és máris könnyebben találsz csajt.Amikor nem is számítasz majd rá,csak akkor jön :D
4/12 anonim válasza:
20 évesen még nem kéne feladnod. Mi lesz veled 60 évesen? Egy kicsi, szemüveges lányra nem gondoltál esetleg?
5/12 anonim válasza:
Ez nem a világ vége! Én is 20/f vagyok. 5 hónapon keresztül leveleztem egy lánnyal, akibe szerelmes voltam. Már meg volt beszélve a találka is, meg minden. Egyik pillanatban még minden fasza, következőben meg mindennek vége. Egy másik fiú lett a befutó! Előtte sem voltam csajozós, most sem vagyok az. Majd lesz, ahogy lesz, és tapasztalataim szerint a szingli életmód jobb! Szabadság!
6/12 anonim válasza:
Menj el kondizni,csináltasd meg a szemed,vagy hordj kontaklencsét,szolizz,vegyél menő ruhákat.
Hogyan lehet olyasvalakibe szerelmes lenni,akit sosem látott az ember?Hova fajul a világ:)
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de már nem hiszek benne, meg aztán tapasztalatom sincsen, szóval...
2013. márc. 6. 16:46
9/12 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nincs az az isten, hogy lenne egy olyan elvetemült, akinek én kellenék.
2013. márc. 6. 16:55
10/12 anonim válasza:
A probléma nem az hogy még nincs csajod, hanem az hogy már feladtad...Sose ad fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!