Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűrik a férfiak olyan rosszul a magányt általában?
Mert a nők már szinte élő f@szt vehetnek meg ami elmegy duracellel.
De a pasiknak igazi muff kell.
Nem nagy baj. :)
Mert mindig a másikban találják meg életük értelmét. És ez nem jó.
"Nyomorult a test, mely egy másik testen csüng, és a lélek, mely e kettőtől függ."
Szerintem a férfiak általában véve jól bírják az egyedüllétet.
Ezek itt fiatal srácok, akiknek sose volt még senki és azért nyavalyognak türelmetlenül.
"Mert mindig a másikban találják meg életük értelmét. És ez nem jó.
"Nyomorult a test, mely egy másik testen csüng, és a lélek, mely e kettőtől függ.""
Ez nagyon jó! Nőként egyetértek. Én egyébként jól tűröm a magányt, sőt, valamennyi igényem van rá, még kapcsolatban is. Szeretem a kapcsolatomat, gazdagodtam általa, több lettem. De sosem voltam boldogtalan, elégedetlen egyedül sem. A kapcsolat azért lett, mert így alakult, nem azért, mert nem éreztem teljes embernek magam.
Szerintem két egyedül is teljes ember kapcsolata lehet a legszebb.
7, úgy tűnik "környékfüggő"? Mifelénk olyan 18-35-ig azt látom, hogy a srác/férfi depressziós lesz egyedül (általában), vagy bosszúból nőgyűlölő. A csajok egész jól elvannak. Nem nagyon hallom ilyen szövegekkel panaszkodni őket, amiket említesz.
Egyszer jártam vidéken (NAGYON!!! vidéken), na, ott hallottam ezt a "vénlányost", hogy a fiatal nőt megviselte, miszerint neki nincs még (komoly) kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!