Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Adnátok még egy esélyt a barátnőtöknek, ha megcsalna?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 17:13
1/19 anonim válasza:
Kizárt...
Annál jobban nem lehet belegázolni egy férfi önbecsülésébe
2/19 anonim válasza:
Ismersz hibátlan embert(beleértve önmagad)?
3/19 anonim válasza:
nem az önbecsülés, a bizalom amit lerombol, az baj
az a kapcsolat alapja N
5/19 anonim válasza:
Hát ha őszinte akarok lenni nem hiszem. Nem tudom hogy melyik oldalt képviseled, de most gondolj bele egy kapcsolat alapja a bizalom. Amit a barátnő eljátszott. Ha egyszer megtette szerintem újra megteheti. Én nem tudnék megbízni benne újra. Ez a te döntésed a te életed.
6/19 anonim válasza:
hát ha látnám hogy megbánta ileltveatotl függ hogy mennyire nézem ki belőle az ujabb ilyen esetet.
De szeritnem meg tudnám bocsájtani de elgondolkodné kazon hogy hol rontottam el
8/19 anonim válasza:
Nem! Részemröl ot a vége. Ha erőszak történt akor lehet deaz mástészta
9/19 anonim válasza:
Ez itt nem a hibáról szól.
Ez nem olyan, hogy rosszul ütötted be a gépbe az árat...
A megcsalás az tudatos, kitervelt, szándékos dolog.
10/19 Dávidmester13 válasza:
Nem hiszem. Ugye minden kapcsolat egyik alapja a kölcsönös bizalom amit a csaj már eljátszott azzal hogy megcsalta a srácot. És ha megbocsátást kap a lány akkor simán eljátszhatja ezt az egészet újra mert úgy gondolja hogy a srác újra megbocsát majd és csak sajnálkoznia kell meg ígérgetni hogy többet nem tesz ilyet. Vagyis én inkább egyszerűen lezárnám ezt a kapcsolatot véglegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!