Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú azt mondja, hogy kipróbálná egyszerre két csajjal a szexet, akkor az nem hűséges tipus?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 07:06
1/8 anonim válasza:
én is mondtam ilyet de soha egyetlen egyszer sem fordult elö a fejemben az, hogy megcslaom az aktuáális barátnömet.
Szóval ez habitus függö. Én 100% hüséges tipus vagyok. :)
2/8 anonim válasza:
ez csak egy fiú fantázia világa, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem hűséges...a két dolog nem függ össze
3/8 anonim válasza:
én is mondtam már ilyet, de ha most lenne csajom tuti nem csalnám meg.
4/8 anonim válasza:
A fiúk 99%-a kipróbálná 2 csajjal, ki nem? Akkor most 99% hűtlen? :)
5/8 anonim válasza:
Nem, akkor pasi. Minden pasi kipróbálná két nővel. Csak van, amelyik nem meri bevallani a barátnőjének.
25/N
6/8 anonim válasza:
Én egyelőre eggyel próbálnám ki...
7/8 anonim válasza:
Ha barátnőm lenne, az ő szemében szerintem én tuti egy rendes normális pasi lennék, am az is vagyok. De a fantáziám elég mocskos, ha az utcán járok én is ugyanúgy nehezen tudom levenni a szemem bizonyos női testrészekről ha az igen-igen megtetszik az adott pillanatban. Ha nem lenne barátnőm akkor én kipróbálnám, ha az élet úgy hozná, és a többi 2 csaj is benne lenne.
8/8 anonim válasza:
az a fiú egy talpig rendes ember...akárcsak én. a rendes szót ismerem, de a hűség..mintha már hallottam volna.. ....nem, mégsem...
próbáld ki két hűséges pasival...hátha van olyan..báár.kettő? annyi nem hiszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!