Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egyszerre 2 fiút szeretek?
Mi alapján válasszak?
Egyáltalán nem tudok dönteni :S
Ez a gyerekszerelem,és ezt nem rossz szándékból mondom,mi is voltunk így.:-)
Tisztelt kérdező,két embert egyszerre képtelenség szeretni,hidd el nekem,tudom,kamaszkoromban,énis ilyen kis izgága voltam,ha az egyik szépen nézett rám,már megdobbant a szívem,miközben a másik olyan gyengéden fogta meg a kezem,hogy majdnem lefolytam a padban...:-)Ez mindannyiunkkal így van.Nem szereted egyiket sem,csak erős vonzódást érzel mindkettő irányába.Én azt javaslom ha mindenképpen kettejük közül akarsz valakit,akkor hagyd rájuk,melyik érdemel ki magának téged,ha viszont tényleges szerelemre vágysz,akkor várd meg azt az illetőt,akiért majd akkorát dobban a szíved,hogy tényleg nem fog érdekelni más.Mert ha szerelmes vagy igazán,akkor se hallasz se látsz csak őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!