Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiú egyszerre?
pedig döntened kell, mert más megoldás nincs
aki volt és elhidegült a dolog, akkor ennyi, abból már nem lesz semmi, sőt a másik tetszik is, akkor leírtad Te is mik az érzéseid, N
NA ezért nem érdemes kapcsolatba kezdeni,amíg nem zártad le az előzőt...
Amúgy érdekes,mert az ember az elhidegülést próbálná megoldani,nem egyből mást keresni.Feltéve hogy tényleg szereti,nem csak úgy vele van,mert nem akad jobb.
irigylem a problémád.
más egyvalakinek is nagyon örülne.
szerintem azokkal foglalkozom inkább, akiknek nagyobb problémájuk van. a jelentéktelen problémád nem érdekel.
Ilyenkor szokta mondani nagyanyám, hogy:
A másodikat válaszd. Mert oké, h megnézel más pasikat is és tetszenek is. De ha szeretted volna az elsőt, nem gondolkoznál ilyesmin a másodikkal.
Plusz, ha az első is viszont szeretne, nem csak beszélgetnétek, hanem teperne érted, vagy legalább javasolna valami programot az elhidegülés ellen.
Hát nézd, van egy levesed, ami már kihűlt és kezd megromlani. Ha akarod, akkor megmelegítheted és szenvedhetsz vele... Ha nem akarod, akkor csinálhatsz újat és a végén még sokkal finomabb lesz, mint az előző.
Zárd le a régit és kezdj egy újat. Ennyi.
Teljesen megértelek! Én is hasonló helyzetben vagyok...akit szeretek és együtt vagyunk, ő nem törődik velem annyit mint egy haver, aki szintén bejön. Borzalmas érzés, és ez igenis probléma, és nem jelentéktelen!!
Sajna nem tudok tippet adni, mivel rám is rám férne.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!