Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha két lánnyal járok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha két lánnyal járok egyszerre?

Figyelt kérdés
Van két csajom és mind kettő ugyan olyan szexi, de nem tudok egymásuk között dönteni. Vagy mondjam el nekik hogy mással is járok?! Már mindkettővel lefeküdtem, és ugyan olyan jó élvezet volt... kérlek segítsetek!
2013. febr. 27. 21:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szegény csajok...

Szerintem hülyítsd őket, amíg bírod. Addig legalább nem hülyíted a többit.

2013. febr. 27. 21:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen baj. Tudod, ezt hívják megcsalásnak. A bigámia nálunk nem egészen törvényes. Bár esetedben még nem lehet erről beszélni, a csajok nem igazán tolerálják, ha mást is kezelgetsz. Választanod kell.
2013. febr. 27. 21:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem. Viszont válassz egyet, különben 2 szék közt a padlóra fogsz esni.
2013. febr. 27. 21:55
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Választanod kell, mert előbb utóbb rájönnek, ès akkor nem egymást fogják ám utálni, hanem téged, ès a kettőből hirtelen nulla lesz... Én lány vagyok, ès engem már csaltak így meg... Foglalkozz a lányok érzelmevel, ès válassz. :)
2013. febr. 27. 21:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik az igazat, és máris elmúlik minden problémád!
2013. febr. 27. 21:56
 6/14 Szilvia07 ***** válasza:
36%
Ez a szemét társadalom plántálta belénk, hogy szeretni csak egy valakit lehet! Egyébként meg egy nagy baromság! Ez olyan, mintha megszületnél, s megfogadnád, hogy ezentúl csak anyukádat fogod szeretni, apádat nem, mert neki már nem jut szeretet. Marhaság. De ez a felfogás még úgyis élni fog jó ideig.. Túl mélyen gyökeredzik.
2013. febr. 27. 21:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Ah, Szilvia akkor legyél te a második szeretőm... No mit szólsz? :)
2013. febr. 27. 22:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Szilvi07 meglehetősen érdekesen látja a dolgokat.

De elképzelhető, hogy volt ő már második szerető, illetőleg még nem volt olyan kapcsolata, ami igazán fontos lett volna számára és ezért okolja a társadalmi normákat, amik szerintem messze sincsenek rendben...

2013. febr. 27. 22:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hiába választasz közülük egyik sem fog melletted maradni. Ez csak idő kérdése. Élvezd a helyzetet ezt fogod mesélni halálod napjáig. (Ha bármelyiknek van bátyja lehet, hogy ez közelebb van mint hinnéd. :D :D :D)
2013. febr. 27. 22:12
 10/14 anonim ***** válasza:

Hát előbb-utóbb döntened kell mert kifog derülni.

Utána meg nem hogy 2, de még 1 se lesz.. Amúgy nincs lelki furkád belenézni a szemükbe?:/

2013. febr. 27. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!