Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a párotok 1 szórakozóhelyen szóbaállna 1 idegen nővel míg ti elvagytok a társaságban?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 3. 09:22
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Előbb kidobom, aztán szabad a pálya :) Vannak elveim, és a félrekúrás nem illik bele az elképzeléseimbe. Mondom ezt 32 éves fejjel úgy, hogy soha nem csaltam meg egyik barátnőm se (hihetetlen, de igaz).
2013. ápr. 3. 10:56
 42/48 A kérdező kommentje:
a barátom pedig azt allítja hogy ő az egyetlen férfi a Földön aki nem csalta meg a barátnőjét, minden férfi hűtlen csak ő nem :)) ezt ő mondta
2013. ápr. 3. 11:00
 43/48 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy egyetlen vagyok, és nem azzal takarózok,

hogy más hűtlen lenne. Csak a magam nevében beszélek.

És ezt milyen gyakran mondja?

2013. ápr. 3. 11:04
 44/48 anonim ***** válasza:

@valakiafalatkaparja, #37. hozzászólás - Pont erről van szó. A dolgoknak van egy gördülékeny és optimális menete, de ehhez tudni kell azt, hogy pont a bizalmatlanság az, ami beleszúr a kerékbe.

Amikor valaki elcseszi a kapcsolatát, akkor hajlamos a továbbiakban általánosítani és szkeptikusnak lenni mindenkivel szemben, pedig nem az egész világ cseszte el a dolgot, ezért értelmetlen kivetíteni mindenkire az egyéni kudarcokat.

2013. ápr. 3. 11:07
 45/48 A kérdező kommentje:
A nagyobb féltékenységi jeleneteim után szokta mondani...mikor már nagyon elege van belőlem, akkor azt mondja h egyáltalán nem érdemlem meg hogy hűséges legyen hozzám mert úgyis gyanusítgatom, és hogy lehet nem kapnék még 1 olyan férfit aki hűséges. Rengetegszer akart már szakítani velem, mondjuk nem is csodálkoom
2013. ápr. 3. 11:09
 46/48 anonim ***** válasza:

Hát ez az, amiről beszélünk.

Előbb-utóbb kialakul egy olyan, hogy a folyamatos bizalmatlanság már nem érdemel hűséget.

Ez mind jó és szép, hogy magadtól is rájössz, de a továbbiakban változtatnod is kell magadon, mert a barátod nem lesz örökké türelmes ( és más se lenne az ő helyében ).

2013. ápr. 3. 11:11
 47/48 anonim ***** válasza:

Valójában már rég le kellett volna veled ülnie, és átbeszélni a dolgokat. Nem egyszer, ha egyszer nem

elég, hanem néhányszor. És nem az a lényeg, hogy más

nem lenne hozzád hűséges, hisz nem csak hűtlen pasik

léteznek. Hanem az, hogy amit művelsz, az nem jó, és

hogy ezen vagy változtatsz, vagy vége. Személy szerint

vagy már ezer éve megjavítottam volna a dolgot, vagy

már rég elbúcsúztam volna tőled. Nem vagyok szőrös szí-

vű, de az idegeimen táncolnak elegen, és ne a barátnőm

legyen az, aki legjobban ropja :)

2013. ápr. 3. 11:13
 48/48 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a hűséges vagyok dolog csak üres bla bla a részéről. Aki igazán hűséges az nem mondogatja, hanem cselekszi. Nem úgy, hogy mással dumálgat. Ezzel csak meg akart nyugtatni, ne vedd be!! Nehogy már még a végén neked legyen lelkiismeret furdalásod, hogy leállt mással dumálni!!
2013. ápr. 3. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!