Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotok 1 szórakozóhelyen szóbaállna 1 idegen nővel míg ti elvagytok a társaságban?
Nem mondtam, hogy egyetlen vagyok, és nem azzal takarózok,
hogy más hűtlen lenne. Csak a magam nevében beszélek.
És ezt milyen gyakran mondja?
@valakiafalatkaparja, #37. hozzászólás - Pont erről van szó. A dolgoknak van egy gördülékeny és optimális menete, de ehhez tudni kell azt, hogy pont a bizalmatlanság az, ami beleszúr a kerékbe.
Amikor valaki elcseszi a kapcsolatát, akkor hajlamos a továbbiakban általánosítani és szkeptikusnak lenni mindenkivel szemben, pedig nem az egész világ cseszte el a dolgot, ezért értelmetlen kivetíteni mindenkire az egyéni kudarcokat.
Hát ez az, amiről beszélünk.
Előbb-utóbb kialakul egy olyan, hogy a folyamatos bizalmatlanság már nem érdemel hűséget.
Ez mind jó és szép, hogy magadtól is rájössz, de a továbbiakban változtatnod is kell magadon, mert a barátod nem lesz örökké türelmes ( és más se lenne az ő helyében ).
Valójában már rég le kellett volna veled ülnie, és átbeszélni a dolgokat. Nem egyszer, ha egyszer nem
elég, hanem néhányszor. És nem az a lényeg, hogy más
nem lenne hozzád hűséges, hisz nem csak hűtlen pasik
léteznek. Hanem az, hogy amit művelsz, az nem jó, és
hogy ezen vagy változtatsz, vagy vége. Személy szerint
vagy már ezer éve megjavítottam volna a dolgot, vagy
már rég elbúcsúztam volna tőled. Nem vagyok szőrös szí-
vű, de az idegeimen táncolnak elegen, és ne a barátnőm
legyen az, aki legjobban ropja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!