Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire idegen nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire idegen nekem a lányokkal való társalgás?

Figyelt kérdés
A haverokkal jól elvagyok, megtalálom a közös hangot, illetve más hímneművel is. Viszont, ha egy csajjal kerülök 1 légtérbe semmi. Semmit sem tudok neki mondani, illetve amikor beleképzelem magam egy randi helyzetbe, egy vacsoránál pl. semmit se tudnék mondani.
2013. márc. 9. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. Egyszer volt hogy állítólag 3-4 órán keresztül beszéltem egy csajjal de erre nem emlékszek, mert durván részeg voltam:D KB nekem 10 percnek tűnik utólag :D Szerintem az alkohol fel tudja oldani benend is, de bennem azóta már az se. Szóval reménytelen vagok. Idegen csajokkal neten max még tudnék is, de élőbe tönkremegyek...
2013. márc. 9. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
dettó ugyan így vagyok
2013. márc. 9. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Képzeld azt, hogy a haveroddal beszélsz.
2013. dec. 23. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. Olyan 13 éves koromban kezdtek érdekelni a lányok. kb 15 éves koromig beszari voltam, ha csaj volt a közelembe, semmi értelmes nem jutott az eszembe :D De utána valahogy ezt az elkövetkezendő 1 évben kinőttem.

Szerintem az új suli, meg az új csajok miatt. Már mikor odakerültem első hónapba 3 csaj is legyeskedett körülöttem, és lassan megtanultam, hogy hát ezek nem is harapnak :)) Csak puszilnak :P

2013. dec. 23. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!