Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotok 1 szórakozóhelyen szóbaállna 1 idegen nővel míg ti elvagytok a társaságban?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 09:22
11/48 anonim válasza:
Akkor kérdezd meg, hogy - bár nem akarsz tolakodó lenni - de "ki volt az a csaj"?
12/48 A kérdező kommentje:
már késő...ahogy megláttam egyből odamentem, egyet hisztiztem és kirohantam...nem kellett volna, tudom, de nem tudom megérteni hogy minek kell idegen nőkkel beszéljen, főleg mikor én is ott vagyok
2013. ápr. 3. 10:02
13/48 anonim válasza:
Minek kell idegen nőkkel beszéljen??? ezt átgondoltad?
14/48 A kérdező kommentje:
igen, és nem tudok rájönni sajonos..magyarázd el légyszives
2013. ápr. 3. 10:04
15/48 anonim válasza:
Na ez az, amit én úgy nevezek, hogy "megfojtasz", és onnantól menekülök. Nem, amíg a párom vagy, nem csallak
meg, de kb aki engem próbál szabályozni, az el van tájol-
va.
Nekem ez lenne az adott szituációról a véleményem.
16/48 anonim válasza:
Félreértettél... azt gondold át, miért ne lehetne más nővel beszéljen, ha te is ott vagy. Ez olyan birtoklás színezetű.
17/48 anonim válasza:
Amit te csináltál az női szemmel is nézve túlzás.
A társalgás még nem meríti ki a megcsalás fogalmát.
18/48 A kérdező kommentje:
de azt magyarázza meg valaki hogy ha barátnője van, aki ráadásul ott van tőle nem is olyan messze, akkor miért cseverészik idegen nőkkel?
2013. ápr. 3. 10:09
20/48 anonim válasza:
Mert joga van hozzá.
Neked meg esélyed, hogy a féltékenységed miatt előbb-utóbb beleunjon a hisztirohamaidba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!